Video

Un fost câine poliţist a început ''să plângă'', după reîntâlnirea emoţionantă cu stăpânul pe care nu îl mai văzuse de ani buni

De Andreea Anghel.
Publicat: 10.01.2021, 08:08.
Actualizat: 10.01.2021, 08:09

Un fost câine poliţist a avut parte de o reîntâlnire emoţionantă cu fostul stăpân. Cei doi au lucrat împreună, asigurând securitatea punctelor de control din provincia Henan, din China. După pensionarea patrupedului, acesta nu şi-a mai revăzut fostul partener de ani buni. Omul a decis să îi facă cea mai mare surpriză.

Omul legii a decis să facă o vizită surpriză prietenului său mai vechi

Ciobănescul german de opt ani a fost adoptat după ce s-a retras în iunie 2019. Mutarea a însemnat că Wangwang și stăpânul au fost separați după ani de muncă împreună

Douyin / BWBD

Moment emoţionant în provincia Henan, din China. Un câine poliţist care a ieşit la pensie a început ''să plângă'', după reîntâlnirea emoţionantă cu stăpânul pe care nu îl mai văzuse de ani buni.

Patrupedul Wangwang a lucrat la punctele de control, pentru a asigura securitatea în provincie, potrivit mirror.co.uk.

Ciobănescul german de opt ani a fost adoptat după ce s-a retras în iunie 2019. Mutarea a însemnat că Wangwang și stăpânul au fost separați după ani de muncă împreună.

Luna trecută, omul legii a decis să îi facă o vizită surpriză prietenului său mai vechi, în timp ce patrula într-un cartier de lângă casa lui Wangwang.

Dragoste necondiţionată

Într-un clip recent distribuit pe contul poliţiei, ofițerul poate fi văzut cum îl cheamă pe animal, din afara casei sale. Realizând clar cine este, câinele emoționat se repede pe ușa din față și îi sare în brațe.

Spectatorii videoclipului au avut inimile topite după reuniunea emoționantă.

"Câinele plânge. Câinii sunt tovarăși loiali, vă rog să îl tratați bine!", a spus un internaut.

''Poți să realizezi cât de mult îi lipsește lui Wangwang stăpânul'', a comentat altcineva.

Unii oameni s-au întrebat de ce lui Wangwang nu i s-a permis să rămână cu fostul partener din poliţie, animalul fiind în mod evident extrem de ataşat de acesta.

Poliția Xichuan a răspuns în comentarii: ''În general, câinii de poliție sunt bine hrăniți la centrul de antrenament, dar ofițerii noștri nu și-au putut dedica timpul pentru a se juca sau a face exerciții cu câinii pensionaţi. Vor fi mai bine îngrijiți într-o familie adecvată, decât să stea în centrul de instruire."

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.