Antena Meniu Search
x

Un fost soldat, interogat pentru răpirea unei fetițe de nouă ani la o nuntă, în Franța, ar putea fi asasinul familiei ucise cu sânge rece în Alpi, în 2012

Un fost soldat, interogat în legătură cu dispariția unei fetițe la o nuntă, în Franța, ar putea fi un criminal feroce, care a ucis o familie, în 2012, în Alpi.

Un fost soldat, care va fi interogat în legătură cu dispariția unei fetițe de nouă ani la o nuntă, în Franța, anul trecut, ar putea fi un criminal feroce, care a ucis trei membri ai unei familii, în Alpi, în 2012.

Potrivit Daily Mirror, fostul soldat Nordahl Lelandais va fi interogat de detectivi în legătură cu dispariția lui Maelys de Araujo, o fetiță de 9 ani care se afla cu părinții ei, în localitatea Pont-de-Beauvoisin din Alpii francezi, la o nuntă.

În noaptea de 26 spre 27 august, în jurul orei 3, fata a fost dată dispărută. Pentru căutarea fetei au fost mobilizate numeroase resurse, însă aceasta încă nu a fost găsită.

Foto: Maelys de Araujo

Poliția l-a interpelat pe Nordahl Lelandais, care a fost invitat la nunta respectivă, după ce urme din ADN-ul fetei ar fi fost găsite pe mașina acestuia, scrie sursa citată.

Locul din care a dispărut fata, în Alpii francezi, se află la o oră de locul unei tragedii petrecute în 2012.

Atunci, patru membri ai familiei al-Hilli, din Marea Britanie, au fost împușcați cu sânge rece în timp ce se aflau într-o mașină, lângă lacul Annecy. Trei membri ai familiei au fost uciși, este vorba de tatăl Saad al-Hilli, de 50 ani, soția sa, Iqbal, și mama acesteia, în vârstă de 72 de ani. Fetița cea mai mare a familiei, Zainab, 7 ani, a fost grav ranită, însă a supraviețuit, la fel ca fiica cea mai mică a familiei, Zeena, care s-a ascuns sub fusta mamei sale. Un ciclist farncez a fost găsit și el mort lângă mașina familiei britanice.

Foto: Familia al-Hilli

Potrivit Daily Mirror, investigatorii francezi anchetează dacă nu cumva în spatele acestui asasinat misterios, rămas nerezolvat de peste cinci ani, se află chiar Nordahl Lelandais.

La începutul acestei săptămâni, Nordahl Lelandais a devenit principalul suspect în cazul unei morții unui tânăr de 23 de ani, Arthur Noyer, al cărei craniu a fost găsit de un trecător, în septembrie anul acesta. Lelandais (34 de ani), care conduce o afacere cu câini, neagă toate acuzațiile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un fost soldat, interogat pentru răpirea unei fetițe de nouă ani la o nuntă, în Franța, ar putea fi asasinul familiei ucise cu sânge rece în Alpi, în 2012