Antena Meniu Search
x

Video Un leu evadat de la zoo umblă liber pe străzile din Berlin. Zeci de poliţişti şi elicoptere sunt pe urmele animalului

Este alertă la periferia Berlinului, unde Poliţia a cerut oamenilor să se închidă în case şi să îşi ia şi animalele de companie cu ei. Motivul, o leoaică ar fi în libertate în pădurile din jurul capitalei. 

de Redactia Observator

la 20.07.2023, 14:40

Vezi și

Animalul a fost chiar filmat de două persoane în timp ce vâna un mistreţ. Pe urmele leoaicei au pornit poliţişti, vânători amatori, medici veterinari cu tranchilizante şi chiar două elicoptere cu camere cu termoviziune. 

Autorităţile nu ştiu deocamdată de unde a apărut leoaica pentru că nicio grădină zoologică sau circ nu a anunţat lipsa ei. Ea nu a fost deocamdată capturată. 

Zona de căutare acoperă în prezent municipalităţile Kleinmachnow şi Stahnsdorf din Brandenburg

În cursul zilei de joi, poliţia din Berlin a transmis pe Twitter că zona aflată în alertă maximă includea periferia sudică a capitalei.

Biroul federal de protecţie civilă din Germania a emis un avertisment pentru localnici, recomandându-le, de asemenea, să ţină în casă orice animal de companie.

Întrebat de unde ar fi putut proveni animalul sălbatic, purtătorul de cuvânt al poliţiei a spus că nu este clar. El a precizat că în zonă există o serie de facilităţi care ar putea ţine un leu, cum ar fi grădinile zoologice şi un circ, dar că niciunul dintre aceste locuri nu a raportat dispariţia unui animal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Un leu evadat de la zoo umblă liber pe străzile din Berlin. Zeci de poliţişti şi elicoptere sunt pe urmele animalului