Antena Meniu Search
x

Un militar britanic a încercat să îşi ucidă de două ori soţia, în mai puţin de o săptămână

Un militar britanic a încercat să îşi ucidă soţia de două ori, provocându-i în mod intenţionat o defecţiune la paraşuta cu care sărea şi o scurgere de gaze în locuinţa pe care o împărţeau

Un militar a încercat să îşi ucidă de două ori soţia, în mai puţin de o săptămână
Un militar a încercat să îşi ucidă de două ori soţia, în mai puţin de o săptămână - Sursă: The Independent

Un militar britanic a încercat să îşi ucidă soţia de două ori, provocându-i în mod intenţionat o defecţiune la paraşuta cu care sărea şi o scurgere de gaze în locuinţa pe care o împărţeau. Bărbatul a fost condamnat joi, de magistraţii britanici, la închisoare pe viaţă.

Sergentul britanic Emile Ciliers, de 38 de ani a recurs la acest gest, pentru a-şi începe o viaţă nouă, alături de altă femeie. Prima tentativă de omor a avut-o în urmă cu trei ani, când a provocat o scurgere de gaze în locuinţa conjugală, unde se aflau şi cei doi copii pe care îi are cu soţia sa. Din fericire, încercarea bărbatului a eşuat.

La mai puţin de o săptămână de la incident, Ciliers a încercat din nou să îşi ucidă soţia, provocându-i o defecţiune la paraşuta cu care femeia a sărit de la 1.200 de metri. A supravieţuit şi celei de-a doua tentative de omor, însă a suferit răni foarte grave la coloana vertebrală, picioare şi coaste.

Femeia, având în experienţă în salturile cu paraşuta a reuşit să îşi încetinească prăbuşirea şi să deschidă parţial paraşuta de urgenţă, cu foarte puţin timp înaintea impactului care i-ar fi putut fi fatal. Şi-a dat seama că cineva îi modificase paraşuta cu care a sărit, iar de acolo au început investigaţiile, toate indiciile conducând chiar la soţul său. 

″A fost foarte clar încă de la început de o intervenţie deliberată″⁣, a declarat procuroarea de caz, în cadrul procesului care a avut loc la tribunalul din Winchester.

În urma anchetei desfăşurate, magistraţii au stabilit că Emile Ciliers era singura persoană care ar fi avut motive să o ucidă pe femeie, spune BBC. Bărbatul a fost condamnat la închisoare pe viaţă, pentru faptele sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri externe » Un militar britanic a încercat să îşi ucidă de două ori soţia, în mai puţin de o săptămână