Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un nou atac armat a zguduit SUA!

Un adolescent a fost împuşcat mortal chiar în vestiarul şcolii sale de un individ a cărui identitate nu a fost dezvăluită.

de Redactia Observator

la 11.06.2014 , 09:00

Un adolescent a fost împuşcat mortal chiar în vestiarul şcolii sale de un individ a cărui identitate nu a fost dezvăluită. Atacatorul l-a fugărit pe hol şi pe profesorul de sport pe care a reuşit să îl rănească.

Oamenii legii au găsit cadavrul ucigaşului, astfel că motivele ce l-au împins să comită atacul rămân, deocamdată, necunoscute.

Un individ a deschis focul în vestiarul băieţilor şi l-a ucis pe loc pe un adolescent de 14 ani. S-a întâmplat la puţin timp după începerea cursurilor, când în sălile de clasă erau trei mii de elevi.

Vezi și

Atacatorul l-a luat la ţintă apoi pe un profesor. L-a nimerit, dar nu l-a ucis. Dascălul, care predă educaţie fizică a reuşit să fugă pe hol şi să scape de atacator.

Atacatorul a fost încolţit de oamenii legii înainte să mai apuce să facă vreo victimă. Înainte ca poliţiştii să ajungă la el individul şi-a luat viaţa cu propria armă.

După ce a aflat de tragedie, Barack Obama a făcut un nou apel pentru înăsprirea legii cu privire la controlul armelor. Deocamdată anchetatorii nu au aflat ce l-a împins pe atacator să deschidă focul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Un nou atac armat a zguduit SUA!