Meniu
Search
x

Un oficial rus din Apărare i-a urat unui soldat, pe patul de spital, "să se pună pe picioare". Tânărul și-a pierdut piciorul în război

Yunus-bek Yevkurov, ministrul adjunct al Apărării din Rusia, este protagonistul unei gafe monumentale, după ce i-a urat unui soldat "să se pună pe picioare". Pe patul de spital, tânărul caporal și-a pierdut un picior în război, potrivit NEXTA.

De Redactia Observator la 28.03.2022, 09:45

Ministrul adjunct al Apărării din Rusia a vizitat soldații ruși răniți în războiul din Ucraina. La spital, Yunus-bek Yevkurov, dă mâna cu un tânăr imobilizat la pat și îi transmite "să se pună pe picioare". Potrivit NEXTA, caporalul își pierduse piciorul în război. 

Imaginile transmise de televiziunile ruse s-au viralizat rapid pe rețelele sociale. Totodată, presa rusă a publicat, mai multe imagini cu soldați ruși, răniți în război, decorați de generalul Aleksandr Fomin. 

Pe acelaşi subiect

Războiul Rusia - Ucraina a intrat în ziua 33. Ruşii îşi continuă agresiunea armată, în timp ce forțele ucrainene contraatacă şi recâştigă mai multe oraşe, inclusiv la est de Harkov şi la nod-est de Mariupol. În ciuda faptului că Rusia a anunţat că își va concentra invazia spre est, armata lui Vladimir Putin a lovit cu rachete Liovul, iar primarul din Cernihiv spune că oraşul din nordul Ucrainei este complet încercuit de forţele ruse. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un oficial rus din Apărare i-a urat unui soldat, pe patul de spital, "să se pună pe picioare". Tânărul și-a pierdut piciorul în război