Antena Meniu Search
x

Un pastor din SUA, jefuit în direct de bijuterii de 1 milion de dolari, e acuzat că a furat de la enoriaşi. Ar fi minţit şi FBI-ul

Apar noi probleme pentru Lamor Whitehead, un pastor american. Bărbatul, care a fost jefuit sub ameninţarea armei în timpul unei predici transmise live, în New York, este acuzat acum de fraudă. Acesta i-ar fi luat unui enoriaş toate economiile, ar fi încercat să-l înşele pe un om de afaceri şi ar fi minţit chiar şi FBI-ul. În luna iulie, un hoţ l-a lăsat fără bijuterii în valoare de peste 1 milion de dolari.

de Redactia Observator

la 21.12.2022, 09:37

Lamor Whitehead, acuzat de fraudă
Lamor Whitehead, acuzat de fraudă - Profimedia

Un predicator american, victimă a unui jaf de peste 1 milion de dolari, trece acum în postura de infractor. Hoţii l-au vizitat pe Lamor Whitehead în luna iulie, în timp ce acesta ţinea o predică urmărită, live, de credincioşi. Sub ameninţarea armei, le-a cedat infractorilor bijuterii valoroase, inclusiv ceasuri scumpe, diamante şi smaralde. Acum e investigat pentru fraudă, relatează BBC.

Pastorul şi-ar fi jefuit enoriaşii

Lamor Whitehead e acuzat că l-a jefuit, la rândul său, pe un enoriaş de economiile de-o viaţă. E vorba despre aproximativ 90.000 de dolari, pe care i-ar fi cheltuit pe "haine şi obiecte de lux". Nu ar fi singura lui escrocherie. Ar fi încercat să-l înşele la bani şi pe un om de afaceri, iar credinţa nu l-a împiedicat să mintă în faţă chiar FBI-ul. Predicatorul a fost arestat luni şi va fi înfăţişat Curţii Federale, a declarat Ministerul de Justiţie al SUA, într-un comunicat de presă. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să stea până la 20 de ani după gratii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un pastor din SUA, jefuit în direct de bijuterii de 1 milion de dolari, e acuzat că a furat de la enoriaşi. Ar fi minţit şi FBI-ul