Antena Meniu Search
x

Video Pastor arestat după o predică despre "sfinţenia căsătoriei dintre un bărbat şi o femeie". Poliția citează plângeri pentru "comentarii homofobe"

Un pastor în vârstă de 71 de ani al unei biserici din nordul Londrei a fost arestat în baza Legii privind ordinea publică a orașului pentru că ar fi făcut „comentarii homofobe” în timpul unei predici publice.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 02.05.2021, 17:51

Un pastor a fost arestat, în timp ce predica despre sfinţenia căsătoriei dintre un bărbat şi o femeie - Captura Video / Twitter / Christian Concern

Pastor arestat pentru "comentarii homofobe", predicând despre căsătorie

Poliția Locală a spus că a primit numeroase plângeri potrivit cărora pastorul ar fi făcut "observații fanatice adresate persoanelor gay", pe care apelantul anonim le-a descris drept cuvinte abuzive sau jignitoare, scrie newsweek.com.

Sherwood, care este pastor de 35 de ani, a negat cu tărie că ar fi făcut vreun comentariu care să vizeze în mod specific persoanele gay. El a susţinut că predica despre sfințenia căsătoriei dintre un bărbat și o femeie în momentul arestării sale şi nimic mai mult.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Grupurile de creştini ortodocşi din Marea Britanie au descris incidentul ca pe un "arest brutal", care stabilește un precedent negativ pentru libertatea de exprimare religioasă în toată țara. O înregistrare video acum virală a arestului îl arată pe Sherwood stând pe un scaun în Uxbridge, Londra, piața publică, înainte ca poliția să se apropie și pare să-l lovească în timp ce este condus în cătușe.

"Este un loc în care am mai fost, iar oamenii sunt destul de obișnuiți să fiu acolo și, de obicei, poliția trece pe acolo sau doar dă din cap uneori. Trebuie să fi existat unele plângeri pentru ca poliția să fi venit acolo în primul rând. Au venit și mi-au vorbit și predicam la acea vreme, așa că am spus:„ Te rog, nu mă deranja pentru că predic Evanghelia şi este dreptul meu legal de a o face" a spus Sherwood pentru podcastul "The Richie Allen Show"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Pastor arestat după o predică despre "sfinţenia căsătoriei dintre un bărbat şi o femeie". Poliția citează plângeri pentru "comentarii homofobe"