Antena Meniu Search
x

Video Un politician de extremă dreapta din Olanda, atacat cu o sticlă într-un bar, cu câteva zile înainte de alegeri

Incident şocant cu două zile înaintea alegerilor din Olanda. Liderul unui partid politic de extremă-dreapta a fost atacat într-un bar. Un bărbat l-a lovit din senin cu o sticlă în ceafă şi în tâmplă. Politicianul a scăpat cu răni minore, în timp ce agresorul a fost arestat. Premierul Mark Rutte a catalogat atacul drept inacceptabil.

de Redactia Observator

la 21.11.2023, 21:57

Vezi și

Atacul asupra lui Thierry Baudet vine la doar câteva săptămâni după ce a fost lovit peste cap cu o umbrelă în timp ce se afla într-o vizită în Belgia. După acest incident, politicianul a fost dus la spital.

Imaginile care au devenit virale pe rețelele sociale îl arată pe Baudet într-un bar din orașul Groningen din nordul Olandei. Înregistrările surprind un bărbat care îl surprinde și îl lovește în mod repetat cu sticla.

Una dintre lovituri pare a-l fi lovit în unul dintre ochi. La scurt timp, un bărbat care stătea alături de Baudet îi dă un pumna atacatorului, asta înainte ca politicianul olandez să fie evacuat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Un politician de extremă dreapta din Olanda, atacat cu o sticlă într-un bar, cu câteva zile înainte de alegeri