Antena Meniu Search
x

Un polițist izbucnește în plâns și se pune la pământ după ce împuscă o tânără de 19 ani, în SUA. VIDEO

O tânără din SUA, Briana Sykes, în vârstă de 19 ani, a fost împuşcată de un poliţist, după ce aceasta ar fi tras cu o armă de foc asupra agentului.

de Redactia Observator

la 23.06.2021, 16:45

Un polițist izbucnește în plâns și se pune la pământ după ce împuscă o tânără de 19 ani, în SUA. VIDEO
Un polițist izbucnește în plâns și se pune la pământ după ce împuscă o tânără de 19 ani, în SUA. VIDEO - Twitter

Tragedia a avut loc în timpul unei parade în Michigan. Ofiţerul din Flint a izbucnit imediat în lacrimi, după ce a împuşcat-o pe fata, despre care, autoritățile spun că a deschis focul asupra poliţistului în timpul evenimentului.

Polițistul dirija traficul în timpul paradei Juneteenth, care comemorează emanciparea afro-americanilor sclavi, când Briana Sykes s-a apropiat de el și a tras un foc de armă declară poliția de stat din Michigan, potrivit Fox News

Scenele filmate de martori îl arată pe ofițer mergând în jurul maşinii în care se afla tânăra de 19 ani. „Lasă-mă să-ți văd mâinile”, îi ordonă ofițerul de mai multe ori, în speranţa că fata va renunţa la armă. După ce o împușcă agentul, copleşit parcă de regrete, începe să plângă. Colegii lui din apropiere s-au grăbit să-l ajute, văzându-l căzut lângă maşina fetei pe care tocmai o împuşcase.

"Niciun ofițer de poliție nu așteaptă cu nerăbdare să folosească arma", a declarat pentru Fox News, un purtător de cuvânt al poliției de stat din Michigan. „Impacturile emoționale ale unui astfel de incident sunt foarte mari”.

Pe acelaşi subiect

Marşul unde s-a petrecut întâmplarea comemorează sfârşitul sclaviei în America. Incidentul s-a petrecut în mijlocul unui festival care se desfăşura pe decursul a trei zile  pentru a celebra o nouă sărbătoare național, care comemorează sfârșitul sclaviei în America.

"Simt că poliția își făcea treaba, avea o viață de protejat. Nu numai a lui, ci a tuturor oamenilor", a declarat un martor. Fata în vârstă de 19 ani, a fost dusă la un spital local de către echipajele de intervenţie, însă a murit din cauza rănilor. Un purtător de cuvânt al poliției a spus că ofițerul implicat în incident a intrat în concediu administrativ. O anchetă se află în desfăşurare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Un polițist izbucnește în plâns și se pune la pământ după ce împuscă o tânără de 19 ani, în SUA. VIDEO