Antena Meniu Search
x

Un profesor a luat o armă şi l-a ucis pe directorul adjunct al şcolii unde preda! A mai omorât un angajat, apoi a dispărut

Un bărbat a deschis focul miercuri într-o şcoală privată din Riad, omorând două persoane, a indicat o sursă din cadrul serviciilor de securitate.

Un bărbat a deschis focul miercuri într-o şcoală privată din Riad, omorând două persoane, a indicat o sursă din cadrul serviciilor de securitate.

'Un profesor a luat o armă şi s-a dus într-o sală din şcoală, unde i-a ucis pe directorul adjunct şi pe unul dintre angajaţi', a declarat pentru AFP această sursă sub acoperirea anonimatului.

Poliţia consideră acest caz ca un act criminal şi 'nu ca un incident terorist', a indicat sursa, adăugând că suspectul de origine irakiană este căutat intens.

'Au fost auzite focuri de armă la Kingdom School din Riad', a anunţat anterior Ambasada SUA într-o postare pe Twitter. 

'Şcoala este închisă, niciun copil nu era prezent în şcoală', a adăugat Ambasada, care le-a cerut cetăţenilor americani să 'evite acest sector'. Ambasada nu a precizat motivele atacatorului.

AFP a încercat să contacteze şcoala, dar fără succes. Aproape toate şcolile sunt închise în prezent în Arabia Saudită. 

Kingdom School este o instituţie care aparţine grupului Kingdom Holding, al prinţului miliardar Walid ben Talal, potrivit site-ului şcolii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Un profesor a luat o armă şi l-a ucis pe directorul adjunct al şcolii unde preda! A mai omorât un angajat, apoi a dispărut