Antena Meniu Search
x

Un purcel de companie a provocat o dispută de amploare între stăpânii lui şi asociaţia de proprietari

O familie din Statele Unite se luptă în instanţă cu asociaţia de proprietari din cauza unui purcel

Vezi și

O familie din Statele Unite se luptă în instanţă cu asociaţia de proprietari din cauza unui purcel

Wilbur, porcul vietnamez în vârstă de un an, a provocat o dispută în justiţie între stăpânii lui şi asociaţia proprietarilor din care fac parte aceştia. Pe scurt, familia a aflat că trebuie să renunţe la purcelul pe care îl ţine pe post de animal de companie.

Problema porcului este că asociaţia de proprietari nu îl consideră animal de casă, ci de fermă. Prin urmare, nu ar avea ce căuta în locuinţa unde trăieşte alături de Rori, soţul ei şi cei doi copii. Asta spun cei de la asociaţie, doar că nu au scris negru pe alb ce animale NU sunt acceptate în casă.

Faptul că s-au ataşat de simpaticul animal nu e singurul motiv pentru care nu renunţă la el. Prezenţa lui Wilbur în locuinţa familiei e şi o formă de terapie pentru cei doi copii. Erau foarte agitaţi şi sufereau de deficit de atenţie până când părinţii le-au cumpărat animalul de companie. De atunci, situaţia lor s-a îmbunătăţit semnificativ, spune Rori.

Avocaţii asociaţiei au anunţat că vor cere în justiţie o evaluare a problemelor medicale ale copiilor şi vor să afle exact dacă Wilbur are un rol în terapia lor. Membrii familiei sunt hotărâţi şi ei să lupte până la capăt pentru a nu fi despărţiţi de animalul favorit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un purcel de companie a provocat o dispută de amploare între stăpânii lui şi asociaţia de proprietari