Antena Meniu Search
x

Un român a intrat cu un cuţit în mână într-un comisariat de poliţie din Spania şi a început să urle: "Te omor!"

Un român a intrat cu un cuţit în mână într-un comisariat de poliţie din Spania şi a început să urle: "Te omor!".

Un român a intrat cu un cuţit în mână într-un comisariat de poliţie din Spania şi a început să urle: "Te omor!"

Un român a intrat cu un cuţit în mână într-un comisariat de poliţie din Spania şi a început să urle: "Te omor!". Scena i-a luat prin surprindere pe poliţişti, care şi-au revenit însă rapid şi l-au arestat pe bărbat. Acesta îşi urmărea fosta parteneră de viaţă, care se refugiase în comisariatul din Mislata, Valencia.

Femeia, şi ea româncă, a fugit de acasă în pijamale şi desculţă, de frica fostului concubin, 47 de ani, care intrase în casă peste ea. Cei doi s-au certat, bărbatul a plecat dar s-a întors după puţin timp narmat cu un cuţit. A alergat-o pe fosta sa iubită şi aceasta a reuşit să scape din casă şi a luat-o la fugă pe străzi.

S-a dus direct la comisariatul de poliţie, a intrat, dar urmăritorul ei nu s-a speriat. A intrat şi el în incintă cu cuţitul n mână, ameininţând că o să o omoare pe femeie. A fost arestat şi va fi judecat pentru tentativă de omor, sechestrare şi violenţe familiale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un român a intrat cu un cuţit în mână într-un comisariat de poliţie din Spania şi a început să urle: "Te omor!"