Antena Meniu Search
x

Un român a vrăjit Scoţia

Un tânăr român face spectacol pe străzile din Scoţia. Remus Stana interpretează, la vioară, coveruri după cele mai cunoscute melodii ale momentului

Vezi și

Un tânăr român face spectacol pe străzile din Scoţia. Remus Stana interpretează, la vioară, coveruri după cele mai cunoscute melodii ale momentului

Nu contează că sunt dance sau hip-hop, iar britanicii îl adoră. După ce filmuleţele cu interpretările sale au strâns sute de mii de vizualizări, românul şi-a deschis acum şi propriul cont de youtube. 2 mii 500 de utilizatori au subscris într-o lună.

Indiferent că este o arie celebră, sau un cover după Santana, Indila, Pink sau BUG Mafia, talentul lui Remus nu poate fi contestat. De pe marginea trotuarului, românul cântă cu la fel de multă pasiune ca şi cum s-ar afla pe cea mai faimoasă scenă.

Scoţienii se declară vrăjiţi de muzica românului. Şi s-au obişnuit să îşi înceapă ziua în acordurile viorii lui. Tânărul are mii de fani şi în mediul virtual. Pentru ei şi-a deschis propria pagină de youtube unde cei care îi iubesc muzica pot găsi zeci de melodii.

În vârstă de 23 de ani, Remus s-a mutat în Scoţia în 2012. Fratele lui locuia deja acolo. Ca să îşi câştige existenţa, tânărul a avut, pe rând, mai multe slujbe. A lucrat inclusiv ca bucătar, iar muzică făcea doar în timpul liber. În prezent, pagina lui de facebook are peste 12 mii 500 de likeuri. Românul este hotărât să nu se oprească aici. Vrea să urmeze o facultate de muzică şi să ajungă să cânte pe marile scene ale lumii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Un român a vrăjit Scoţia