Un român care îşi exploata nevasta în Italia, împreună cu mama lui, a fost arestat

De Cristi Ioniţă.
Publicat: 17.12.2020, 17:15.
Actualizat: 17.12.2020, 17:18

Un român stabilit la Imola, în Italia, a fost arestat, după ce s-a descoperit că el îşi exploata nevasta împreună cu mama lui.

Românul arestat în Italia este acuzat de comiterea infracţiunii de proxenetism

Tânăra exploatată de român a fost internată într-un centru de specialitate

Profimedia - imagine ilustrativă

Românul de 35 de ani, identificat drept T. I., se ocupa să-şi promoveze soţia de 19 ani în ipostaze intime, pe internet, şi să găsească o serie de clienţi pentru aceasta.

Conform Imola Oggi, tânăra era exploatată într-o cameră dintr-un Bed&Breakfast şi se obţineau între 50 şi 100 de euro pentru fiecare client pe care aceasta îl satisfăcea.

O parte din bani erau utilizaţi pentru a se achita preţul pentru camera respectivă, în timp ce restul de bani erau păstraţi de T. I. şi de mama acestuia, M. V., de 60 de ani.

Graţie probelor adunate, poliţiştii au obţinut dreptul de a percheziţiona camera respectivă. Au găsit haine utilizate de tânără la întâlnirile cu clienţii, 230 de euro cash, prezervative şi geluri.

Românul a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracţiunii de proxenetism

Românul a fost arestat preventiv, fiind acuzat de proxenetism, în timp ce mama lui, dar şi administratorului localului vor fi cercetaţi în stare de libertate.

Tânăra de 19 ani a fost internată într-un centru de protejare a victimelor traficului de persoane, urmând a primi ajutor de specialitate pentru a trece peste momentele dificile.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.