Antena Meniu Search
x

Un român de 20 de ani a murit înjunghiat în braţele celui mai bun prieten, la două luni după ce îşi găsise de muncă în Londra

Un român de 20 de ani a murit înjunghiat în braţele celui mai bun prieten, la două luni după ce îşi găsise de muncă în Anglia.

Un român de 20 de ani a murit înjunghiat în braţele celui mai bun prieten, la două luni după ce îşi găsise de muncă în Anglia. Beniamin Pieknyi, 20 de ani, român din Valea Jiului, a vrut să îşi apere prietenul atacat de o bandă, într-un aglomerat centru comercial din Marea Britanie.

Beniamin mai are 8 frați și locuia cu fratele său mai mare de doar două luni, în Milton Keynes. Împreună cu câţiva români au mers marţi seara la centrul comercial şi acolo cel mai bun prieten al său a fost atacat de mai mulţi indivizi şi lovit. Beniamin a sărit în apărarea prietenului, dar a fost înjunghiat mortal, dându-şi ultima suflare în braţele celui pe care a vrut să îl protejeze.

Poliţia îi caută încă pe ucigaşi, iar familia românului a fost anunţată deja şi va merge la Londra pentr a-i aduce trupul neînsufleţit acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un român de 20 de ani a murit înjunghiat în braţele celui mai bun prieten, la două luni după ce îşi găsise de muncă în Londra