Antena Meniu Search
x

Un român de 23 de ani a intrat cu mașina într-un grup de tineri și un BMW, în Olanda

Un român de 23 de ani a intrat cu mașina într-un grup de tineri și un BMW, în Olanda. Au fost mai multe victime, după ce românul a lovit intenționat grupul de tineri.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 31.08.2020, 13:43

Accident
Românul nu cunoaștea pe niciuna dintre victimele sale - Twitter
  • Trei adolescente au fost rănite și duse la spital.
  • Ceilalți tineri l-au prins pe român, imediat după atac.

Imagini teribile au fost surprinse sâmbătă seara la Deventer, în Olanda, într-un parc industrial, unde un român în vârstă de 23 de ani a intrat cu mașina în plin într-un grup de tineri, apoi într-un BMW. Trei dintre victime au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar toți cei vizați de atac au fost șocați.

La volanul unui Kia, românul a lovit un grup de tineri, scuterele lor, care au zburat prin aer, și s-a oprit într-un BMW. Trei fete între 17 și 19 ani au fost rănite, una dintre ele grav, era în BMW. Martorii au povestit că inițial românul a circulat cu viteză redusă în parcul industrial încp neamenajat complet unde în weekend se întâlnesc zeci de tineri cu motociclete și scutere.

Românul a trecut pe lângă grupul de tineri, apoi brusc a întors, a accelerat și a intrat cu viteză în ei. Avea, potrivit martorilor, peste 80 de km la oră. 

După ce a lovit BMW-ul, românul a coborât de la volanul mașinii sale, apoi a urcat la loc și a pornit motorul, încercând să plece. Mai mulți tineri l-au imobilizat și l-au ținut până a venit poliția. Românul nu vorbea deloc olandeză și la o zi după incident autoritățile au anunțat că era drogat în momentul atacului.

Nimeni nu știe care a fost motivația, mai ales că nu cunoștea pe niciunul dintre tineri și nu mai fusese văzut prin zonă, scrie ad.nl.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un român de 23 de ani a intrat cu mașina într-un grup de tineri și un BMW, în Olanda