Antena Meniu Search
x

Un roman asteapta sa fie executat in Malaezia

Un roman asteapta sa fie executat! Alti doi se roaga pentru viata lor, intr-o inchisoare de maxima securitate din Malaezia. Au fost prinsi cu droguri si pentru asta legea locala da pedeapsa cu moartea

Vezi și

In 2011, timisoreanul Laurentiu Peity a fost prins in Kuala Lumpur cu stupefiante. Ar fi avut cinci kilograme de droguri, iar judecatorii au fost nemilosi. In Malaezia, traficul de droguri se pedepseste cu moartea.

"In prezent, cetateanul roman se afla intr-un penitenciar de maxima siguranta din localitatea Sungai Buloh.Reprezentantii Ambasadei au mentinut legatura cu familia cetateanului roman si au informat-o cu privire la evolutia cazului", anunta Ministerul Afacerilor Externe, intr-un comunicat.

Familia romanului refuza sa creada ca barbatul este un traficant. Dupa o adolescenta chinuita petrecuta prin orfelinate, Laurentiu traieste deja de doi ani cu teama ca oricand poate fi executat. Timisoreanul avea 25 de ani cand a fost arestat. Zilele trecute, o familie din Neamt a fost anuntata ca are un prizonier in Malaezia. "A fost retinut de autoritatile malaeziene in vederea efectuarii unor cercetari de trafic de droguri. Familia a luat la cunostinta, dar din momentul ala n-am mai primit nicio informatie", a explicat Constantin Roman, sef la Serviciul Pasapoarte Neamt.

De soarta celor trei tineri acuzati de trafic de droguri se intereseaza familiile si Ambasada Romaniei din Malaezia. Oficialii romani au angajat si avocatii care sa-i apere pe cei trei de pedeapsa cu moartea. Pentru ca in astfel de cazuri nu e de joaca.

In inchisorile din Malaezia nu exista mila pentru detinuti, iar strainii nu fac exceptie. Mai ales ca sunt aproape jumatate din numarul prizonierilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Un roman asteapta sa fie executat in Malaezia