Antena Meniu Search
x

Un român, arestat în Spania şi considerat cel mai periculos dintre pedofilii depistaţi în ultimii ani, în această ţară

Un român, arestat în Spania şi considerat cel mai periculos dintre pedofilii depistaţi în ultimii ani, în această ţară

Vezi și

Un român de 46 de ani a fost arestat de poliţia din Spania, care-l califică drept cel mai periculos dintre pedofilii depistaţi în această ţară, în ultimii ani. Individul a molestat cinci fetiţe, tot românce, cu vârste între cinci şi şapte ani, inclusiv o verişoară a sa. A postat apoi imagini ale victimelor pe o reţea secretă de pe internet, dar a fost identificat datorită colaborării dintre poliţia spaniolă şi cea din Australia.

Românul, stabilit la periferia Madridului, le spiona, mai întâi, pe fetiţe cu ajutorul unor camere video ascunse în baie. Le agresa apoi şi înregistra totul. Posta imaginile pe aşa-numitul "internet întunecat", pentru a fi văzute şi de alţi pedofili din toată lumea. Reţeaua era, însă, supravegheată de o unitate specială a poliţiei australiene.

Imaginile postate de arestat au fost transferate în baza de date ICSE, în care poliţiile din toate ţările lumii transmit imagini de pornografie infantilă, pentru a le detecta autorii.

Analiza imaginilor a demonstrat că înregistrările fuseseră efectuate în Spania, iar autorul lor era român. El şi-a ascuns faţa, dar a făcut câteva greşeli: şi-a arătat mâinile pătate de unsoare, ceea ce a sugerat că era mecanic auto. A lăsat chiar să se vadă un tatuaj caracteristic, dar şi sigla atelierului în care lucra. Astfel, poliţiştii spanioli au reuşit să-l identifice.

Arestatul este un bărbat de 46 de ani, de naţionalitate română la fel ca toate victimele sale, dintre care una îi este chiar verişoară.

La domiciliul românului au fost găsite noi înregistrări care nu au mai lăsat nicio îndoială asupra faptelor sale. În acest timp, familiile copilelor nu bănuiau nimic şi au fost uimite să afle că fetiţele fuseseră victimele conaţionalului lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un român, arestat în Spania şi considerat cel mai periculos dintre pedofilii depistaţi în ultimii ani, în această ţară