Antena Meniu Search
x

Un român din Italia a dat lovitura: 36 de mașini înmatriculate pe numele său, deși nu are permis

Un român din orașul italian Anzio a crezut că a dat lovitura vieții sale. Deși nu are permis de conducere, omul are înregistrate pe numele său nici mai mult nici mai puțin de 36 de mașini.

de Monica Palade

la 07.04.2021, 08:28

Un român din Italia a dat lovitura: 36 de mașini înmatriculate pe numele său, deși nu are permis - Profimedia

Polițiștii cred că mașinile sunt împrumutate în scopuri nu tocmai legale, drept pentru care s-a cerut anularea registrului public al automobilelor pentru cele 36 de mașini.

De-a lungul timpului, românul s-a ales și cu amenzi în valoare de 17.408 de euro, scrie www.tusciaweb.eu.

O adevărată afacere ilegală

Poliția locală din Sutri, coordonată de comandantul Alessandro Buttarelli, a descoperit o presupusă operaţiune de îmnatriculări fictive datorită instalării și utilizării de camere noi menite să asigure siguranța în oraș.

„Un cetățean român care locuiește în Anzio - explică poliția locală într-o notă - a fost găsit proprietarul a 36 de autovehicule, în ciuda retragerii permisului său. Din verificările ulterioare, așa cum se întâmplă în aceste circumstanțe, a reieșit că bărbatul împrumuta pur și simplu altor subiecți anonimi aceste mașini în scopuri care cu siguranță nu sunt legale.

Pentru autoturismele înmatriculate în mod fictiv - conchide nota - a fost solicitată radierea din registrul public al automobilelor, conform cerințelor articolului 94 bis din codul rutier”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un român din Italia a dat lovitura: 36 de mașini înmatriculate pe numele său, deși nu are permis