Un român drogat şi fără permis de conducere a provocat un accident de circulaţie în Germania

De Cristi Ioniţă.
Publicat: 05.02.2021, 07:31.
Actualizat: 05.02.2021, 07:36

Un român de 31 de ani riscă ani grei de închisoare după ce, drogat şi fără permis de conducere, a provocat un accident de circulaţie în Germania.

Românul implicat în acest caz are 31 de ani

Maşina condusă de românul din Germania a lovit în plin un alt autoturism

Radio Hochstift

Incidentul s-a produs în cursul zilei de miercuri în Salzkotten, oraş din landul Renania de Nord-Westfalia.

Conform Radio Hochstift, românul conducea un Jaguar în momentul în care poliţiştii au încercat să-l oprească pe motiv că ar fi utilizat o tabletă când era volan.

Românul nu numai că nu a oprit maşina la semnalele poliţiştilor ci a şi luat-o la goană, cu oamenii legii pe urmele sale.

Românul a reuşit să ruleze astfel câţiva kilometri înainte de a pierde controlul volanului. Maşina pe care o conducea a pătruns pe contrasens şi a lovit în plin o maşină Nissan care venea din sens opus şi circula regulamentar.

Românul era căutat de autorităţile din ţara natală

Nici de această dată românul din Germania nu s-a lăsat prins. A ieşit din maşină şi a luat-o la fugă, poliţiştii prinzându-l abia după câteva sute de metri.

Ancheta a scos la iveală că românul se afla sub influenţa drogurilor şi nici nu avea permis de conducere.

Mai mult, nu mică le-a fost mirarea poliţiştilor când au aflat că românul este căutat de autorităţile din ţara natală în baza unui mandat de arestare în lipsă.

Românul are de efectuat o pedeapsă de doi ani de închisoare, astfel că autorităţile din Germania au decis ca acesta să fie arestat urmând a se demara acţiunea de extrădare a românului în ţara natală.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.