Antena Meniu Search
x

Un roman prins că fura 300 de kg de fire de cupru de la căile ferate italiene. A fost dat de gol de alarma declanșată

Polițiștii feroviari din Foggia, Italia au reținut duminică trecută seara un bărbat de 54 de ani, de origine română, cu antecedente penale, pentru furt calificat de cabluri de cupru.

de Redactia Observator

la 25.11.2021, 21:31

Românul a fost dat de gol de sistemul de alarmă
Românul a fost dat de gol de sistemul de alarmă

Polițiștii care supravegheau șantierul căii ferate au intervenit la Atelierele de Întreținere Trenitalia Rotabili, unde a fost declanșată alarma antiefracţie. Ajunși la fața locului, oamenii legii l-au observat pe bărbatul intenționat să fure firele de cupru, scrie Ilsipontino.

Deşi a încercat să fugă de poliţiştii, bărbatul a fost prins şi imoilizat, după ce oamenii legii au apelat la ajutorul angajaţilor din cadrul Departamentului de Prevenire a Criminalității și a clor din Biroul General de Prevenire și Ajutor Public al Poliției Foggia. Bunurile furate constau în aproximativ 300 kg de cabluri de cupru, care au fost fost recuperate și restituite companiei feroviare.

Pentru faptele sale, românul a fost încarcerat la penitenciarul din Foggia, acolo unde va fi judecat, urmând să primească o decizie finală din partea judecătorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un roman prins că fura 300 de kg de fire de cupru de la căile ferate italiene. A fost dat de gol de alarma declanșată