Antena Meniu Search
x

Un român de 35 de ani şi fiul lui, victime ale unui accident teribil, în Italia. Micuţul de doar 4 anişori este în stare critică, la spital

Accident teribil, ieri, în Italia, în urma căruia un român în vârstă de 35 de ani şi fiul lui de doar patru anişori au fost grav răniţi.

Un român şi fiul lui de 4 ani, victime ale unui accident teribil, în Italia. Maşina tânărului a derapat şi s-a izbit frontal de un alt autoturism - milano.corriere.it

Accident teribil, ieri, în Italia, în urma căruia un român în vârstă de 35 de ani şi fiul lui de doar patru anişori au fost grav răniţi.

Din primele informaţii, accidentul s-a produs la orele dimineţii, pe strada provincială din localităţile Borghetto Lodigiano şi Graffignana.

Asfaltul îngheţat şi ninsorile căzute duminică au făcut ca şoferul român să derapeze cu maşina, un Renault Clio, să pătrundă pe contrasens şi să se izbească frontal de un autoturism în care se afla un cuplu de italieni.

În urma impactului, fiul românului, în vârstă de 4 ani, a fost grav rănit, la această oră aflându-se la Spitalul San Matteo din Pavia.

Din păcate, medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.

În accident au mai fost răniţi tatăl copilului şi cei doi soţi italieni, ei fiind transportaţi la spitalul din Lodi, potrivit Corriere del Mezzogiorno.

Poliţia din Borghetto Lodigiano a deschis o anchetă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Un român de 35 de ani şi fiul lui, victime ale unui accident teribil, în Italia. Micuţul de doar 4 anişori este în stare critică, la spital