Antena Meniu Search
x

Un şofer român a blocat cu TIR-ul de 40 de tone o autostradă în Germania, provocând un grav accident

Un șofer român de TIR a provocat un accident înfiorător pe A3, în Germania, lângă Helmstadt, în districtul Würzburg, după ce a derapat cu camionul de 40 de tone pe șoseaua umedă și a ajuns de-a curmezișul drumului.

De Ana Maria Ghiarasim la 27.10.2020, 08:54
Un şofer român a derapat cu TIR-ul de 40 de tone și a blocat o autostradă în Germania
Un şofer român a derapat cu TIR-ul de 40 de tone și a blocat o autostradă în Germania - infranken.de
  • Din cauza umezelii de pe șosea, românul a pierdut controlul volanului și a ajuns cu camionul de 40 de tone de-a curmezișul drumului.
  • Un Volkswagen Tiguan care venea din urmă n-a mai putut frâna la timp și a ajuns sub remorca TiR-ului.

Accidentul a avut loc vineri seară. Șoferul român, în vârstă de 48 de ani, se îndrepta cu camionul, înmatriculat în România, în direcția Würzburg, Germania.

La un moment, din cauza umezelii de pe șosea, românul a pierdut controlul volanului și a ajuns cu camionul de 40 de tone de-a curmezișul drumului, blocând banda din mijloc, scrie infranken.de.

Un șofer de 67 de ani care venea din urmă cu un VW Tiguan nu a mai putut frâna la timp și a intrat sub remorca TIR-ului. 

Bărbatul aflat la volanul autoturismului a fost grav rănit și a fost transportat cu elicopterul la spital.

Potrivit wuerzburgerleben.de, autostrada A3 a fost complet închisă timp de câteva ore. Poliţia a demarat o anchetă pentru a stabili cauza producerii acestui accident.

Citește și:

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un şofer român a blocat cu TIR-ul de 40 de tone o autostradă în Germania, provocând un grav accident