Antena Meniu Search
x

Foto Un surfer a scris un mesaj disperat de ajutor în nisip, înainte de a se prăbuși pe o plajă din Noua Zeelandă

Momente dificile pentru un surfer din Noua Zeelandă. Bărbatul a rămas blocat pe o insulă, după ce şi-a pierdut placa de surf. Din cauza rănilor provocate de stâncile de care s-a izbit, misiunea de a se salva a devenit cu atât mai dificilă. Surferul a reuşit să mai scrie un mesaj disperat în nisip, înainte de a se prăbuși. Doar norocul a făcut ca omul să fie salvat.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 19.02.2021, 17:38

Doar norocul a făcut ca omul să fie salvat
Bărbatul a rămas blocat pe o insulă, după ce şi-a pierdut placa de surf - Surf Life Saving NZ
  • Un surfer a rămas blocat pe o plajă din Noua Zeelandă
  • Surferul a scris un mesaj în nisip

Un surfer, care a rămas blocat pe o plajă din Noua Zeelandă, a scris un mesaj disperat în nisip, înainte de a se prăbuși. Bărbatul, care își pierduse placa de surf, a naufragiat la malul plajei Karekare. 

Din primele informaţii, el a încercat să găsească ajutor timp de două ore, dar mai apoi nu a mai putut continua din cauza rănilor suferite, după ce a fost izbit de stânci, potrivit dailystar.co.uk.

Surferul a reușit să scrie ''AJUTOR'', cu litere mari în nisip, înainte de a se prăbuși, într-o ultimă încercare disperată de a face posibil ca cineva să îl vadă. Din fericire pentru el, o persoană l-a zărit scriind mesajul SOS și a reușit să ceară ajutor mai departe.

Salvatorii susţin că omul este în viaţă din noroc pur 

Salvamarii s-au repezit la fața locului pe un jet ski, pentru a acorda primul ajutor. 

Se pare că omul fusese declarat anterior dispărut chiar de către soția acestuia. În cele din urmă, salvatorii au reușit să informeze familia omului că fusese localizat.

Cel care a supravegheat întreaga operaţiune de căutare și salvare a declarat că bărbatul a fost foarte norocos că a fost văzut într-o zonă atât de îndepărtată: ''Mesajul din nisip nu este vizibil de pe pistele de la capătul nordic, așa că a fost foarte norocos''

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un surfer a scris un mesaj disperat de ajutor în nisip, înainte de a se prăbuși pe o plajă din Noua Zeelandă