Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr de 18 ani a înjunghiat cinci persoane în grădina unei moschei din Turcia

Un tânăr de 18 ani a înjunghiat cinci persoane în grădina unei moschei din Turcia. Suspectul, care purta o cască şi o vestă antiglonţ, a transmis în direct întregul atac pe platforma X. Imaginile arată cum îşi alege victimele aleatoriu, unele chiar încercând să fugă din calea sa.  A fost prins, într-un final, de poliţişti şi arestat. Nu se ştie cu exactitate motivul din spate, însă presa locală scrie că adolescentul ar fi fost influenţat de jocuri de război. 

de Redactia Observator

la 13.08.2024 , 08:28

atac cu cuțitul în Turcia Un tânăr de 18 ani a înjunghiat cinci persoane în grădina unei moschei din Turcia - X

Un tânăr mascat, care purta o şapcă şi o vestă antiglonţ, a înjunghiat şi rănit luni cel puţin cinci persoane, una grav, după care a fost "neutralizat" în grădina unei moschei, la Eskisehir, în nord-vestul Turciei, potrivit presei locale, relatează AFP.

Suspectul, în vârstă de 18 ani, înarmat cu un cuţit lung, şi-a filmat agresiunea în grădina unei moschei şi a difuzat-o în direct pe X, după care a fost prins de poliţie şi plasat în arest preventiv, potrivit acestor surse.

"Atacatorul era îmbrăcat ca un personaj de joc, cu un topor la brâu, purta o vestă antiglonţ şi o şapcă, avea faţa mascată", potrivit site-ului Eskisehir Durum.

Articolul continuă după reclamă

Atacul din Turcia nu a fost revendicat

Imaginile pe care el însuşi le-a filmat arată că purta ochelari de protecţie peste mască, ascunzându-şi astfel faţa complet.

Mai multe site-uri scriu că acesta purta pe piept un "soare negru" - un simbil nazist alcătuit din trei svastici. Atacatorul nu a strigat şi nici nu şi-a revendicat gestul, potrivit cotidianului Cumhuriyet, care scrie că tânărul este ”influenţat de jocuri de război”.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Ştiri externe » Un tânăr de 18 ani a înjunghiat cinci persoane în grădina unei moschei din Turcia