Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un tânăr de 18 ani şi-a găsit iubirea în braţele unei bătrâne de 71 de ani, în SUA: "Mă îndrăgostesc mai mult în fiecare zi"

Un tânăr şi-a găsit dragostea adevărată după ce a cunoscut-o pe actuala lui soţie, o bunică, la acea vreme, de 71 de ani. Cei doi s-au întâlnit chair la înmormântarea fiului ei, iar de atunci au fost nedezlipiţi.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 19.05.2021, 11:10

În 2015, Gary Hardwick, în vârstă de 18 ani, participa la o înmormântare cu mătușa sa Lisa, când a privit-o pentru prima dată pe viitoarea sa soție Almeda. Femeia avea atunci 71 de ani și jelea după pierderea fiului ei Robert.

În ciuda decalajului de vârstă de 53 de ani, cei doi s-au îndrăgostit nebunește chiar de la prima vedere, motiv pentru care două săptămâni mai târziu s-au căsătorit şi mutat împreună în casa ei. Acolo aveau să locuiască alături de unul dintre nepoţii bătrânei, care este cu trei ani mai în vârstă decât soţul ei.

"Iubirea învinge totul"

Astăzi, după aproape şase ani, continuă să fie puternici împreună şi să demonstreze tuturor că dragostea învinge orice. Au strâns şi o comunitate de 65.000 de urmăritori pe contul lor de TikTok, oameni care le aplaudă povestea de iubire, indiferent de diferenţa foarte mare de vârstă.

Pe acelaşi subiect

La începutul acestei săptămâni, cei doi au postat un videoclip emoţionant cu fotografii de la începutul relaţiei lor amoroase, clip care a strâns peste un milion de vizualizări.

„Mi-am cunoscut dragostea la 18 ani şi ea la 71. Au trecut aproape şase ani şi mă îndrăgostesc mai mult în fiecare zi. Îmi voi preţui soţia pentru totdeauna” a spus Gary.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Au fost însă şi mii de comentarii ale internauţilor curioşi să afle cum funcţionează relaţia lor şi dacă au existat neînţelegeri tocmai din cauza diferenţei mari de vârstă, motiv pentru care Gary a continuat să posteze videoclipuri în care să abordeze fiecare subiect mai mult sau mai puţin controversat.

„Cred că depinde de fiecare persoană când vine vorba de un decalaj de vârstă. În final se reduce la chimie - nu este vorba despre cât de mare este decalajul de vârstă. O mulțime de oameni au relații și au aceeași vârstă, dar nu sunt atât de compatibili din cauza diferitelor interese și hobby-uri" a adăugat tânărul de 23 de ani.

Când a fost întrebat despre cum va face față în cazul în care Amelda va muri, Gary a spus: „Aceasta este o întrebare pe care o primim destul de des. Este o întrebare puțin ciudată și [...] doar pentru că cineva este mai în vârstă decât tine și ești cu acea persoană, nu înseamnă că va muri înainte ta. Aş putea eu să mor înaintea Almedei. Nimănui nu i se promite ziua de mâine, ăla că nu e ceva la care să mă gândesc. Nu este ceva care ne trece prin minte sau la care ne gândim”

Mai mult, cuplul a descris prima lor noapte de dragoste, după nuntă, ca fiind ceva magic.

„A fost minunat, dincolo de cele mai sălbatice vise ale mele”, a dezvăluit Gary anterior într-un interviu, potrivit The Sun. „Chiar este femeia mea la care am visat și latura fizică a relației noastre nu ar putea fi mai bună”.

Fericirea bătrânei când l-a întâlnit era în contrast puternic cu disperarea, suferinţa şi singurătatea pe care o îndurase după moartea soţului, iar mai apoi după pierderea fiului cel mare, Robert, de 45 de nai, în urma unei crize.

„Nu căutam un tânăr, dar Gary a apărut de nicăieri. Am ştiut imediat că el e alesul. Am fost căsătorită timp de 43 de ani cu soţul meu Donald, dar nu erau prea multe săruturi, îmbrăţişări, fără romantism. Când a murit în 2013, după șapte luni în spital, din cauza unor complicații cu diabet, m-am trezit singură. Mergeam la muncă plângând şi colegii mă întrebau ce se întâmplă cu mine. În adâncul meu căutam un suflet pereche. Relaţia mea actuală este minunată. Noi mereu ne complimentăm şi ne sărutăm. Ne bucurăm de relația noastră. Când întâlnești acea persoană perfectă, atunci știi că nu vrei să perzi nimic. E foarte romantic”, a spus Almeda.

Înainte de a se întâlni cu Almeda, tânărul a mai avut o relație cu o femeie de 77 de ani, dar a spus că era nefericit, că se simţea prins într-o capcană şi că nu era tocmai cea mai bună perioadă a lui atunci: “Am căzut în depresie și căutam o cale de ieșire”

În prima noapte în care s-au întâlnit, Gary a surprins-o pe Almeda cu trandafiri roșii și o brățară, mai ales că ziua ei de naştere fusese în urmă cu câteva zile. În acea seară s-au sărutat pentru prima dată, tandru, sub lumina lunii, pe o bancă.

„M-a făcut să mă simt din nou adolescentă”, a zâmbit Almeda.

De atunci au început să se vadă în fiecare seară și au primit binecuvântarea celor mai mulți prieteni și a familiei, inclusiv mama lui Gary Tammy, pe atunci 48, și bunica sa Carolyn, pe atunci 71.

La două săptămâni după prima lor întâlnire, nu a ezitat să accepte când Gary i-a cerut mâna la telefon. Șase zile mai târziu, Almeda a purtat o rochie albă, împrumutată de la o verişoară, pentru a se căsători în grădinile din faţa apartamentului Lisei (mătuşa).

După nuntă, Gary şi-a tatuat numele soţiei sale pe piept: „Almeda este atât de tânără la suflet încât vârsta nu ne deranjează deloc, nu ne gândim niciodată cu adevărat la asta. Știu doar că Dumnezeu mi-a răspuns rugăciunilor în acea zi când a intrat în viața mea”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un tânăr de 18 ani şi-a găsit iubirea în braţele unei bătrâne de 71 de ani, în SUA: "Mă îndrăgostesc mai mult în fiecare zi"