Antena Meniu Search
x

Un tânăr român și-a dat foc în Italia, în fața mamei, sora lui de 13 ani a sărit prima să stingă flăcările

Un tânăr român și-a dat foc în Italia, în fața mamei, iar sora lui de 13 ani a sărit prima să stingă flăcările. Românul are 25 de ani și tocmai se certase cu cea care i-a dat viață.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 02.09.2020, 13:11

Român din Italia
Imagine cu caracter ilustrativ - Twitter
  • Tânărul are arsuri profunde pe 60% din corp.
  • Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

Un tânăr român care locuiește cu familia în Ronco all'Adige s-a stropit cu benzină și a aprins bricheta, în curtea din spatele casei, după o ceartă cu mama lui. În câteva clipe, sub privirile îngrozite ale familiei sale, a fost transformat într-o torță umană. 

Sora de 13 ani a băiatului, care era de față, a apucat imediat furtunul și a pornit apa, stingând flăcările și reușind practic să îi salveze viața fratelui ei.

Tânărul este internat cu prognostic rezervat la spitalul Borgo Trento, din Verona, cu arsuri profunde pe 60% din corp. Starea sa este foarte critică și, prin urmare, abia după câteva zile medicii vor vedea cum va evolua situația clinică. 

Totul a început sâmbăta trecută, în jurul orei 23.30. În casa din via Ca 'Ucchia, nu departe de centru, o ceartă banală, deși cu tonuri stridente, a degenerat brusc. Mama românului, îngrijorată de prostul obicei luat de tânărul de 25 de ani, care are un loc de muncă stabil și este descris de toată lumea ca un băiat bun, dar care pierde salariul la păcănele, l-a certat din nou. 

Pe acelaşi subiect

Din senin, tânărul a ieșit din casă trântind ușa, scrie larena.it, a mers în curtea din spate, unde avea un bidon cu benzină, apoi a scos bricheta și a aprins-o. 

În acel moment i-a venit în ajutor sora lui de treisprezece ani, care, cu o stăpânire de sine incredibilă și reflexe rapide, a aruncat pe el câțiva litri de apă, reușind să îmblânzească flăcările înainte de a fi prea târziu. 

Mama a sunat la 118, o ambulanță l-a prelua tpe român și l-a dus la centrul de arși din Polo Confortini, unde este încă internat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Un tânăr român și-a dat foc în Italia, în fața mamei, sora lui de 13 ani a sărit prima să stingă flăcările