Antena Meniu Search
x

Un tată i-a cerut scuze fiului de 10 ani înainte să îl sugrume, în Turcia. Ultimele cuvinte ale băiatului: „Tati şi mie îmi pare rău”

Un tată i-a cerut fiului său de doar 10 ani iertare înainte să îl omoare. Băiatul, îngrozit, i-a spus cu ultimele puteri înainte de a-şi da ultima suflare că „şi lui îi pare rău”.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 10.03.2021, 16:49

Copil speriat
Un tată i-a cerut scuze fiului de 10 ani înainte să îl sugrume, în Turcia - Shutterstock
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Ismail Kilincer, în vârstă de 32 de ani, și-a îmbrățișat și sărutat fiul înainte de să îl omoare prin sugrumare. Acesta susţine că a făcut totul pentru a împiedica băiatul să păcătuiască de-a lungul vieţii şi pentru a-l trimite direct în Rai.

Tatăl voia să îşi trimită fiul în Rai

Bărbatul se simțise vinovat pentru propriul său stil de viață și credea că singurul lucru perfect care i se întâmplase era chiar fiul lui. Pentru că spre deosebire de el, băieţelul avea un suflet pur şi nu făcuse niciodată vreun rău, a decis să-l „trimită la Ceruri cât încă e fără păcat”.

Incidentul șocant a avut loc în districtul Karatay din provincia turcă Konya în jurul orei 19.00, pe 8 martie. Ismail Kilincer, în vârstă de 32 de ani, i-a cerut soției sale Rabia Kilincer, de 31 de ani, să meargă la magazin.

„Nu am vrut ca fiul meu să cadă în ispită de-a lungul vieţii şi să devină ca mine. Înainte de incident, am trimis-o în mod deliberat pe soția mea la piață. I-am spus fiului meu că îl voi ucide. I-am cerut iertare, l-am îmbrățișat și l-am sărutat, iar el mi-a spus că şi lui îi pare rău” a spus Ismail Kilincer.

A spus că s-a așezat apoi pe picioarele băiatului și l-a sugrumat cu mâinile goale. A încuiat ușa și a chemat poliția spunându-le că a „ucis pe cineva”. Când au sosit echipajele, l-au găsit pe micul Huseyin deja mort, potrivit The Sun.

„Am păcătuit mult și voi merge în Iad. Fiul meu ar fi păcătuit pe măsură ce ar fi crescut la fel ca mine. Cu cât o persoană trăiește mai mult, cu atât păcătuiește mai mult. Nu am vrut ca fiul meu să cadă în ispită. Am vrut să-l trimit în Rai în timp ce era încă fără păcat” a mărturisit Ismail.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fratele soţiei lui Ismail, unchiul băiatului, a vorbit despre starea tatălui criminal, dar nu îşi poate explica modul în care a ajuns să producă o asemenea tragedie: „El vorbea normal când ne-am întâlnit. Nu are probleme cu sănătatea mintală. O persoană care are probleme nu poate vorbi confortabil aşa. Sora mea a vizitat mormântul fiului ei în ultimele două zile şi a spus: ‘Nu poate dormi fără mine, pământul devine rece’".

Corpul său a fost dus la Spitalul Orășenesc Konya pentru o autopsie. Poliţiştii au declarat în urma anchetei că bărbatul ar fi planificat crima.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un tată i-a cerut scuze fiului de 10 ani înainte să îl sugrume, în Turcia. Ultimele cuvinte ale băiatului: „Tati şi mie îmi pare rău”