Antena Meniu Search
x

Video Un TIR cisternă a strivit un microbuz plin cu oameni, pe o autostradă din Rusia. Șoferul și cei 8 pasageri din Transporter au murit pe loc

Nouă oameni și-au pierdut viața într-un cumplit accident de circulație, în care au fost implicate un microbuz de transport persoane și un TIR cisternă încărcat cu aditivi pentru beton. În urma unui impact teribil, șoferul și toți pasagerii din microbuz au murit pe loc.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 26.01.2023, 12:01

Tragedia s-a produs miercuri seară, pe o autostradă din regiunea Tula, în Rusia. Potrivit agenției de presă TASS, care citează oficiali ai ministerului de Interne, un microbuz Volkswagen Transporter a intrat pe banda din sens opus, unde s-a ciocnit frontal cu un TIR cisternă, după care ambele autovehicule au intrat într-un șanț și s-au răsturnat. Impactul a fost atât de puternic, încât camionul a ajuns peste microbuz, strivindu-l efectiv. 

Șoferul și cei 8 pasageri din microbuz au murit pe loc

Canalul Telegram Mash a publicat o serie de detalii despre accident. Astfel, se pare că șoferul camionului ar fi încercat să evite coliziunea cu microbuzul intrat pe contrasens, însă a fost în zadar. În plus, potrivit martorilor, Volkswagen-ul ar fi circulat în zig-zag, înainte de impact. Se presupune că persoanele din microbuz călătoreau din țările baltice, după ce, la locul accidentului au fost găsite documente lituaniene. 

Șoferul și cei 8 pasageri au murit pe loc, iar salvatorilor le-a luat mai bine de 3 ore să le scoată trupurile fără viață din epava distrusă, scrie aif.ru. Oamenii au fost striviți între fiare, iar imaginile de la locul tragediei sunt înfiorătoare.

Pe acelaşi subiect

Despre șoferul camionului, autoritățile din Tula au transmis că este în viață.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Argumenty i Fakty a publicat, de asemenea, imagini dramatice surprinse la scurt timp după accident. La fel și canalul oficial de Telegram al Departamentului de investigații rus pentru regiunea Tula.

Potrivit parchetului regional, accidentul a avut loc în jurul orei 16:30, ora Moscovei, la kilometrul 734 al autostrăzii Kaluga-Tula-Mikhailov-Ryazan. A fost deschis un dosar penal, urmând ca ancheta să stabilească circumstanțele care au dus la producerea tragediei. Până la această oră, nu există date oficiale despre identitatea celor nouă victime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un TIR cisternă a strivit un microbuz plin cu oameni, pe o autostradă din Rusia. Șoferul și cei 8 pasageri din Transporter au murit pe loc