Antena Meniu Search
x

Foto Un traficant de droguri a reușit să-i păcălească pe polițiști timp de 3 luni: Și-a făcut operații estetice pentru a arăta ca un coreean

Un traficant de droguri thailandez şi-a făcut operaţii estetice pentru a arăta ca un coreean. Bărbatul a apelat la bisturiu și și-a făcut mai multe intervenții la nivelul feței, pentru a-și schimba înfățișarea. Acesta își schimbase și numele, nu doar aspectul fizic. 

de Redactia Observator

la 27.02.2023, 13:40

Un traficant de droguri thailandez a suferit mai multe operaţii estetice faciale pentru a arăta ca "un coreean chipeş" şi pentru a se sustrage legii, au declarat autorităţile locale, relatează BBC, citat de News.ro

Saharat Sawangjaeng, cunoscut şi sub numele de Seong Jimin, a fost prins săptămâna trecută într-un apartament din Bangkok. Poliţia, care îl căuta de trei luni pe tânărul de 25 de ani, a declarat că "nu a mai rămas nimic din faţa lui iniţială".

Cum a dat Poliția de urma lui

Agenţii au dat de urma lui prin urmărirea distribuţiei de ecstasy către alţi vânzători şi cumpărători din Bangkok. Martorii l-au descris poliţiei ca fiind un "bărbat coreean chipeş". De asemenea, acesta îşi schimbase numele cu unul coreean. Într-o înregistrare video furnizată de poliţie, Saharat spune că vrea să se mute în Coreea de Sud: "Vreau să încep o viaţă nouă. M-am plictisit de Thailanda", afirmă traficantul.

Saharat a fost acuzat de import ilegal de stupefiante. El a recunoscut că a comandat MDMA (ecstasy) de pe dark web, folosind criptomonede. În anii precedenţi, fusese arestat în cel puţin trei rânduri. La un moment dat, a fost reţinut pentru o acuzaţie de agresiune, dar poliţia a găsit în posesia sa 290 de pastile de ecstasy şi 2 kg de stupefiante sub formă lichidă. A reuşit să scape de detenţie şi, la un moment dat, a fost supus unor proceduri chirurgicale ample pentru a se feri de anchetatori.

"Este un lord al drogurilor care importă MDMA din Europa la doar 25 de ani. Credem că există mai mulţi suspecţi în ţări străine. Ne vom continua investigaţia", a declarat şeful poliţiei thailandeze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi asigurare obligatorie a locuinţei?
Observator » Stiri externe » Un traficant de droguri a reușit să-i păcălească pe polițiști timp de 3 luni: Și-a făcut operații estetice pentru a arăta ca un coreean