Antena Meniu Search
x

Video Un tren cu cereale, deraiat de o bombă pusă pe şine în Crimeea. Ruşii susţin că a fost plasată de "persoane din afară"

Traficul feroviar a fost suspendat între Simferopol, capitala peninsulei Crimeea, şi oraşul Sevastopol, după ce un tren de marfă care transporta cereale a deraiat, a anunţat joi liderul instalat de Moscova în Crimeea, Serghei Aksionov, transmite Reuters, citată de Agerpres.

de Redactia Observator

la 18.05.2023, 11:33

Vezi și

Deraierea a fost cauzată de "interferenţa unor persoane din afară", a precizat compania de căi ferate din Crimeea într-un comunicat. Într-o declaraţie postată pe Telegram, Serghei Aksionov a spus că vagoanele încărcate cu cereale au deraiat şi că nimeni nu a fost rănit.

Mai devreme, Baza, un canal de Telegram care are legături cu serviciile de securitate ruseşti, a anunţat o explozie pe o linie de cale ferată din regiunea ucraineană, care a fost anexată de Rusia în 2014. AFP informează asupra incidentului şi notează că acesta are loc în contextul unui val de incidente şi sabotaje pe care Moscova le atribuie în mod regulat Ucrainei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un tren cu cereale, deraiat de o bombă pusă pe şine în Crimeea. Ruşii susţin că a fost plasată de "persoane din afară"