Antena Meniu Search
x

Un urs rus și unul chinez s-au încăierat sălbatic peste gardul de la graniță. Imagini unice din timpul luptei (video)

Un urs rus și unul chinez s-au încăierat sălbatic peste gardul de la graniță. Imagini unice din timpul luptei au fost surprinse de o cameră de supraveghere a Amur Tiger Center, un centru care studiază animalele sălbatice, mai ales tigri amur, specie pe cale de dispariție.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 30.06.2020, 09:17

  • Urșii masculi se luptă deseori pentru teritoriu.
  • Cei din imagine s-au înfruntat pe graniță, venind unul din Rusia, celălalt din China.

Doi urși masculi fioroși s-au încăierat exact peste gardul de la frontiera ruso-chineză, în estul Siberiei, iar lupta lor a fost filmată. Nu e clar cine a câștigat lupta, pentru că înregistrarea se oprește în timpul atacului fiarelor. 

Videoclipul filmat pe 11 mai în Regiunea Autonomă Evreiască, în estul Siberiei, nu are sunet, însă scurtul moment al atacului surprins pe camere sugerează o luptă pentru teritoriu.

Rivalii, scrie Siberian Times, au venit unul din partea rusească, celălalt din partea chineză, pe o potecă utilizată de obicei de tigrii Amur, care sunt pe cale de dispariție.

Urșii masculi luptă întotdeauna pentru teritoriu, dar acum nu este clar cine a câștigat acea luptă, deoarece înregistrarea se încheie la jumătatea atacului.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi urși s-au aruncat unul asupra celuilalt direct peste sârma ghimpată a gardului de frontieră, au distrus inclusiv camera care i-a surprins, dar și alte câteva aparate de fotografiat montate de cercetători în acea zonă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un urs rus și unul chinez s-au încăierat sălbatic peste gardul de la graniță. Imagini unice din timpul luptei (video)