Antena Meniu Search
x

Foto „Unde este mami?”: O fetiţă de patru ani s-a trezit în spital, după un accident înfiorător în care mama şi bunica şi-au pierdut viaţa, în Australia

Durere fără margini, după ce o fetiţă din Australia, în vârstă de doar patru ani, s-a trezit în spital fără „mami şi bunica”, ambele murind într-un accident îngrozitor de maşină.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 25.03.2021, 17:33

Skyler Bishop
Fetiţa şi mătuşa ei au fost singurele supravieţuitoare ale accidentului - Gofundme/ 7 News
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Skyler Bishop nu a încetat să întrebe „unde este mami” atunci când s-a trezit în spital, cu brațul rupt și gâtul rupte, purtând un guler cervical pentru a-i ţine capul drept. Familia ei încă se luptă să o facă să înțeleagă că nu își va mai vedea niciodată mama sau bunica, după ce ambele au fost ucise într-un accident îngrozitor de mașină.

Două vieţi spulberate într-o fracţiune de secundă

Fata de patru ani și mătușa ei Kristina, în vârstă de 25 de ani, au fost singurele supravieţuitoare, după ce maşina în care se aflau a fost spulberată pe un drum din Kinkuna, la nord de Brisbane, duminică la ora 16:35. Micuţa a suferit răni grave la braţe, iar familia ei spune că „are un drum lung de făcut pentru recuperare și își va aminti acest eveniment pentru tot restul vieții”.

Maryanne Bishop, bunica, avea cinci copii şi mai mulţi nepoţi, fiind descrisă ca fiind o femeie „distractivă, veselă”, a cărei „dragoste pentru copiii ei era nesfârșită”.

„Putea să existe o cameră în care toată lumea să tacă şi cumva Maryanne tot reuşea să-i facă pe toţi să râdă. Orice şi-ar fi dorit unul dintre copii să facă ea era dornică să se alăture, indiferent dacă era vorba de şofat cu un 4x4 sau o aventură implicând snorkelling” a declarat un membru al familiei într-un comunicat.

Jessyica în schimb avea trei copii, cu vârste între 4 şi 14 ani, iar cei apropiaţi spun despre ea că era un suflet liber, plin de bucurie: „Dragostea Jessyicăi pentru cei trei copii și pentru familie era imensă. Era întotdeauna alături în momente de nevoie pentru a oferi sprijin aşa cum putea, chiar dacă uneori trebuia doar să asculte. Îi lumina pe toţi cu râsul ei." 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mătuşa fetiţei, Kristina, a suferit mai multe fracturi la picioare, bazinul fracturat şi mai multe coaste rupte: „Drumul către recuperare al Kristinei va fi unul lung și dureros. [Ea] are norocul că a supraviețuit și îi mulțumim domnului că este încă aici cu noi”, a adăugat un membru al familiei.

A fost creată şi o pagină de donaţii pentru a strânge bani de înmormântare, dar şi pentru perioada de recuperare a celor două. Skyler va necesita luni de fizioterapie intensivă pentru a-și putea folosi din nou brațul, potrivit Daily Mail

De asemenea au transmis un mesaj în care îi îndeamnă pe oameni să-şi îmbrăţişeze strâns persoanele dragi şi să le fie alături, dar au mulţumit şi cadrelor medicale şi fundaţiilor implicate pentru sprijinul imens acordat: „Ceea ce cerem, de asemenea, este să îi îmbrățișați strâns pe cei dragi în seara asta, să le spuneți că îi iubiți, să reparați relaţia cu ei, să fiţi cât mai mult alături de familie pentru că nu ştiţi niciodată ce ar putea aduce ziua următoare, viața este prea scurtă”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » „Unde este mami?”: O fetiţă de patru ani s-a trezit în spital, după un accident înfiorător în care mama şi bunica şi-au pierdut viaţa, în Australia