Antena Meniu Search
x

Unul dintre ATACATORII de la London Bridge, FILMAT de jurnaliştii Channel 4, în urmă cu un an! În ce ipostaze a fost surprins JIHADISTUL de 27 de ani (VIDEO)

Unul dintre atacatorii din Londra era cunoscut poliţiei şi serviciilor secrete britanice. O dovedeşte o înregistrare video, difuzată în urmă cu un an de postul de televiziune Channel 4.

Unul dintre atacatorii din Londra era cunoscut poliţiei şi serviciilor secrete britanice. O dovedeşte o înregistrare video, difuzată în urmă cu un an de postul de televiziune Channel 4.

În vârstă de 27 de ani, extremistul musulman a apărut într-un documentar de televiziune despre jihadiştii britanici.

Tânărul, împreună cu alţi doi predicatori foarte cunoscuţi, au fost filmaţi certându-se cu mai mulţi ofiţeri de poliţie din cauza unul steag ISIS pe care îl fluturau într-un parc.

Se pare că poliţia britanică deţinea informaţii potrivit cărora suspectul încerca să radicalizeze minori.

Ieri, ministrul britanic de Interne Amber Rudd a declarat că cei trei atacatori care au ucis şapte persoane şi au rănit alte 48 în centrul Londrei, sâmbătă seara, probabil că erau ”terorişti islamişti radicali”.

”Aşa cum a spus premierul, credem că erau terorişti islamişti extremişti, după modul în care s-au inspirat, şi este necesar să aflăm mai multe despre locul de unde vine această radicalizare”, a declarat Rudd pentru ITV.

Ea a refuzat să spună dacă autorii atacului le erau cunoscuţi autorităţilor.

”Operaţiunea este în curs, iar astfel aflăm mai multe despre cine sunt cei trei”, a precizat oficialul britanic. 

Ministrul a mai spus că nu pare să existe o legătură între atacatorii de la Londra şi autorul atacului sinucigaş de la Manchester de pe 22 mai, soldat cu 22 de morţi, la ieşirea de la concertul Arianei Grande. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Unul dintre ATACATORII de la London Bridge, FILMAT de jurnaliştii Channel 4, în urmă cu un an! În ce ipostaze a fost surprins JIHADISTUL de 27 de ani (VIDEO)