Antena Meniu Search
x

Unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi ai planetei, Brad Pitt este din nou singur

Unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi ai planetei este din nou singur. Sigur, locul ar putea fi ocupat în timp ce noi vorbim aici dar... asta ar fi deocamdată ştirea.

de Redactia Observator

la 30.10.2020, 14:16

Vezi și
  • Toată lumea a crezut că Brad Pitt şi-a găsit din nou fericirea.
  • Apropiaţii fostului cuplu spun acum că relaţia nu a fost niciodată una serioasă.

Iubirea dintre Brad Pitt şi cea mai recentă cucerire a lui, celebrul fotomodel german, mai tânără cu 30 de ani decât el, Nicole Poturalski, a durat o vară.

Vă reamintim, cei doi au fost fotografiaţi pentru prima dată împreună în august, când starul de la Hollywood şi-a dus iubita într-o scurtă vacanţă la castelul din Franţa, pe care l-a cumpărat împreună cu fosta lui soţie, Angelina Jolie.

Păreau foarte îndrăgostiţi şi toată lumea a crezut că Brad Pitt şi-a găsit din nou fericirea. Apropiaţii fostului cuplu spun acum că relaţia nu a fost niciodată una serioasă.

Nu este clar dacă povestea de dragoste nu a fost afectată şi de comentariile negative care au apărut după mediatizarea relaţiei. Să recapitulăm un pic şi background ul amoros al actorului Brad Pitt a divorţat în urmă cu 4 ani de Angelina Jolie, cu care are 6 copii, şi a mai fost căsătorit şi cu Jennifer Aniston.

Iar Nicole este în continuare căsătorită cu un bărbat mai bătrân decât ea cu 40 de ani, cu care are un copil, dar cei doi ar avea o relaţie deschisă. Un lucru evident, de vreme ce s-a afişat fără reţineri cu Brad.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi ai planetei, Brad Pitt este din nou singur