Antena Meniu Search
x

UPDATE! Roman ranit intr-un grav accident auto din Spania

Un grav accident de autocar s-a produs, in aceasta dimineata, in Spania. 9 oameni au murit si 21 au fost raniti dupa ce, din cate se pare, soferul ar fi incercat sa evite, in ultimul moment, un damb de pe sosea

Vezi și

Printre raniti se afla si un cetatean roman, potrivit informatiilor oferite de Ministerul Afacerilor Externe. O echipa a ambasadei Romaniei la Madrid s-a deplasat la locul accidentului dar, deocamdata, nu se stie cu exactitate daca cetateanul roman e in stare grava sau a scapat doar cu rani usoare.

Judecand dupa imaginile difuzate de televiziunile locale, nu este de mirare ca aproape jumatate dintre cei 30 de pasageri ai autocarului au murit. Toata partea dreapta a masinii este distrusa. Multi au fost aruncati prin geam dupa ce autocarul ar fi lovit un damb, a iesit de pe sosea si s-a rasturnat. Noua oameni au murit pe loc. Alti 21, inclusiv o romanca, au fost raniti.

Singura persoana care nu a fost ranita este soferul de 54 de ani care este, insa, in stare de soc. Are in spate un sfert de secol de experienta si trecut toate testele inainte de a urca la volan. Se pare insa ca autocarul nu era prevazut cu centuri de siguranta. Totul s-a petrecut intr-o curba dar, pana acum, aici nu s-au intamplat accidente de autobuz. Este o curba in care exista vizibilitate ca pe orice sosea.

Putinii martori care au putut sa vorbeasca cu anchetatorii spun ca soferul ar fi intrat in curba cu viteza destul de mare. In memoria victimelor, au fost decretate trei zile de doliu national.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » UPDATE! Roman ranit intr-un grav accident auto din Spania