Antena Meniu Search
x

Video Urarea "La mulţi ani, 2023" s-a auzit şi în marile oraşe ale lumii. Românii au preferat destinaţiile exotice de Revelion

În toate marile oraşe din lume s-au auzit şi urări în limba noastră, la miezul nopţii, printre pocnetele artificiilor. Românii au plecat în vacanţă în cele patru zări, dar cei mai mulţi spre ţările calde. Au petrecut până la răsărit şi au uitat de toate grijile. 

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 01.01.2023, 22:21

Vezi și

Românii sunt pretutindeni. După un an plin de provocări, unii au ales să lase totul în urmă şi să petreacă departe de casă. Destinaţia favorită a rămas aceeaşi: Dubaiul, care ne-a obişnuit deja cu luxul fără egal.

"La mulţi ani, 2023" în marile oraşe ale lumii 

Româncă: La mulţi ani, 2023! La mulţi ani, Observator! Să aveţi un an aşa cum vă doriţi! 

În cel mai mare oraş din Emirate, 2023 a fost primit cu un foc de artificii impresionant, care a câştigat două titluri în Cartea Recordurilor: cel mai mare joc de lumini, la care au fost folosite 600 de drone plus cea mai lungă propoziţie scrisă pe cer. 

Pe acelaşi subiect

Zeci de români au petrecut şi în Boracay-Filipine, la peste 25 de grade celsius. Alături de cei dragi, au dansat toată noaptea pe ritmuri cunoscute.

Din Austria, colega noastră, Sonia Simionov, a surprins în câteva imagini toată bucuria din stradă. 

Sonia Simionov, reporter Observator: La mulţi ani, 2023! Să fii imprevizibil şi să ne surprinzi cu cele mai frumoase lucruri şi cele mai multe bucurii. La mulţi ani tuturor!

În Times Square, mii de oamenii au înfruntat frigul şi au dansat pe muzica artiştilor preferaţi...iar în Hexagon, mii de francezi au umplut bulevardul Champs Elysees şi n-au mai plecat până la răsărit.

Nici britancii nu au ratat marele moment. În timp ce unii s-au bucurat de compania prietenilor şi de clasica numărătoare inversă de la celebrul Big Ben, alţii au încins petreceri în baruri şi restaurante. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Urarea "La mulţi ani, 2023" s-a auzit şi în marile oraşe ale lumii. Românii au preferat destinaţiile exotice de Revelion