Antena Meniu Search
x

Ursuleț koala salvat dintr-o pădure în flăcări de o femeie curajoasă (Video)

Un ursuleț koala a fost salvat de la moarte sigură dintr-o pădure în flăcări, de o femeie curajoasă, în Australia. Imaginile cu dramatica scenă au fost făcute publice.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 24.01.2020, 01:09

Un urs koala a fost salvat de la moarte de o femeie, dintr-o pădure în flăcări | Sursa video: AP Vezi și

Un ursuleț koala a fost salvat de la moarte sigură dintr-o pădure în flăcări, de o femeie curajoasă, în Australia. Imaginile cu dramatica scenă au fost făcute publice.

Momentul a fost surprins marți pe o șosea din statul australian New South Wales. Tony Doherty, o femeie care era cu mașina a văzut ursulețul koala traversând drumul, într-o pădure care luase foc.

Cum a fost salvat ursul koala

Speriat și rănit, marsupialul încerca să găsească un loc să se refugieze. A trecut de cealaltă parte a drumului și a încercat să se urce într-un copac, pentru a scăpa de flăcările din jurul său.

Curajoasă, femeia s-a aventurat în flăcări, l-a învelit pe urs în propria cămașă și l-a luat în brațe. L-a adus într-o zonă sigură, unde l-a stropit cu apă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ursulețul koala a suferit arsuri grave pe picioare, pe piept și pe burtă. El a fost preluat de pompieri, care l-au dus la o clinică din apropiere.

Recuperare îndelungată

Miercuri, a doua zi după emoționanta scenă, salvatoarea s-a dus la clinică, pentru a afla starea ursulețului. Acum e în stare stabilă, însă recuperarea va fi îndelungată, spun veterinarii australieni. Micul koala, care a primit numele Lewis, foarte probabil nu se va întoarce în sălbăticie, din cauza rănilor pe care le-a suferit.

Numeroase incendii de vegetație au izbucnit în Australia în acest sezon și au provocat uriașe distrugeri. Cel puțin 4 oameni au murit, iar peste 500 de case au fost distruse în statul New South Wales. Flăcările au provocat mari pierderi și faunei. Autoritățile australiene estimează că sute de urși koala au murit în incendiile produse în ultimele două săptămâni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Ursuleț koala salvat dintr-o pădure în flăcări de o femeie curajoasă (Video)