Antena Meniu Search
x

Foto Val de ironii după ce un politician din Republica Moldova s-a fotografiat la vaccinare cu o seringă cu capac în braț

Mariana Durlesteanu, fost ministru al Finanțelor în Republica Moldova, a devenit ținta ironiilor pe Facebook după ce a postat o fotografie în care este înfățișată într-un centru de vaccinare împotriva Covid-19 cu o seringă cu capacul pus peste ac ”în” braț.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 22.04.2021, 15:11

Mariana Durlesteanu s-a fotografiat intr-un centru de vaccinare din Republica Moldova
Mariana Durlesteanu s-a fotografiat intr-un centru de vaccinare din Republica Moldova - Facebook/Mariana Durlesteanu

"M-am vaccinat cu AstraZeneca. Aveti grija de sanatate!", este mesajul postat de Mariana Durlesteanu la fotografia în care pare că este ”înțepată” cu o seringă cu capac.

Mai mulți comentatori îi atrag atenția că ”a uitat să scoată capacul de protecție de la ac”, măcar pentru poză. Replica femeii a fost aceea că nu a făcut decât să respecte regulile de siguranță din centrul de vaccinare și că, după ce a făcut poza, i s-a administrat vaccinul împotriva Covid-19. 

"Este in farmacie amplasat centrul de vaccinare si dupa ce faci poza scoti capacul... igiena e pentru toti... cu telefonul in mina si cu capacul scos nu se permite", a scris ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Intre 2008 si 2009, Mariana Durlesteanu a fost ministru al Finanțelor în Republica Moldova, iar în 2004 a fost ambasadorul Basarabiei la Londra. Luna trecută, ea a anunțat că renunță la candidatura pentru funcția de premier al Republicii Moldova, după ce fusese propusă pentru această funcție de formatiunea lui Igor Dodon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Val de ironii după ce un politician din Republica Moldova s-a fotografiat la vaccinare cu o seringă cu capac în braț