Antena Meniu Search
x

Video Val de reacţii după moartea unuia dintre gemenii lui Cristino Ronaldo. Milioane de mesaje de încurajare, trimise fotbalistului

Val de susţinere pentru pentru Christiano Ronaldo după ce fotbalistul a anunţat decesul unuia dintre gemenii săi. Foşti coechipieri sau adversari, fani sau pur si simplu urmăritori ai portughezului pe reţelele sociale au trimis mesaje de încurajare. Anunţul sfâşietor a fost urmat şi de o veste bună. Cel de-al doilea copil, o fată, s-a născut fără complicaţii şi este sănătos.

de Redactia Observator

la 19.04.2022, 18:03

Vezi și

O lume întreagă suferă alături de Cristiano Ronaldo şi iubita sa, Georgina Rodriguez. Cei doi au primit milioane de mesaje de încurajare după anunţul că unul dintre gemenii lor a murit la naştere. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru cuplu nu ar fi fost primii gemeni. Eva şi Mateo au fost născuţi în 2017 din mamă surogat, tot în acelaşi an Georgina a născut-o pe Alana. Fiul cel mare al lui Ronaldo a fost născut în San Diego în iunie 2010 şi crescut de mama fotbalistului în primii ani de viaţă. Acum, la 12 ani,  îi calcă pe urme tatălui său. 

Tragedie în viaţa lui Cristiano Ronaldo

Christiano şi Georgina formează unul din cele mai de succes cupluri la nivel mondial. Ronaldo a câştigat nenumărate trofee în patru din cele mai importante campionate de fotbal ale lumii şi a ajuns la o avere de peste un miliard de dolari în două decenii de carieră. Se estimează. că doar din social media câştigă peste 30 milioane de dolari anual. Fotbalistul are 249 de milioane de urmăritori doar pe Instagram.

Georgina Rodríguez, partenera portughezului cu 9 ani mai tânără, a intrat in lumina reflectoarelor odată cu noua sa relaţie. A scris o carte biografică şi a devenit vedeta unui reality show pe una din platformele de streaming.  Cuplul este deasemenea cunoscut pentru actiunile filantropice. De-a lungul tipului, Ronaldo şi Georgina au împărţit milioane de dolari pentru diferite cauze umanitare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Val de reacţii după moartea unuia dintre gemenii lui Cristino Ronaldo. Milioane de mesaje de încurajare, trimise fotbalistului