Antena Meniu Search
x

Noroc uriaș pentru Vasile, după ce încercat să batjocorească două tinere, în Sicilia

Noroc uriaș pentru un român de 39 de ani, în ultimul termen al unui proces în care este acuzat că a încercat să abuzeze două tinere, în creierii nopții, pe o plajă din Sciacca, sud vestul Siciliei.

de Redactia Observator

la 24.05.2019, 13:47

Român din Sicilia
Român acuzat de tentativă de viol, în Sicilia - corrieredisciacca.it

Noroc uriaș pentru un român de 39 de ani, în ultimul termen al unui proces în care este acuzat că a încercat să abuzeze două tinere, în creierii nopții, pe o plajă din Sciacca, sud vestul Siciliei.

Cele două victime, de 18 și 19 ani, nu s-au prezentat în fața instanței, la ultimele audieri, astfel încât judecătorul a fost nevoit să amâne procesul până pe 17 iulie.

Cazul este unul delicat. Românul admite că s-a aflat pe plajă la momentul respectiv, însă nu le-a batjocorit pe tinere, ci doar le-a filmat. Pe una dintre ele, însă, recunoaște că a lovit-o.

Incidentul a avut loc într-un weekend, în jurul orei 3 dimineața. Cele două femei ar fi fost abordate de Vasile Bacau, care avea o torță în mână și pretindea că este de la poliție.

A încercat să profite de amândouă

Profitând de întuneric și lipsa martorilor, bărbatul și-a dat jos pantalonii și a încercat să profite de una dintre victime, în timp ce pe cealaltă a vrut să o sărute. Deși femeile au țipat după ajutor, nimeni nu le-a auzit.

Potrivit grandangoloagrigento.it, în timp ce una dintre tinere ar fi fost abuzată, prietena ei a reușit să se elibereze, moment în care românul s-a decis să plece, însă nu înainte de a o lovi pe una dintre victime în bărbie.

Speriate, femeile au sunat imediat la 112 și le-au povestit totul carabinierilor din Sciacca. Polițiștii au plecat imediat spre plaja respectivă unde, în urma mărturiilor, l-au arestat pe român. 

Vasile Bacau a fost găsit într-o casă părăsită, fiind luat prin surprindere de acțiunea rapidă a carabinierilor.

Procesul va continua luna viitoare, dacă cele două victime se vor prezenta în fața magistraților. Până atunci, românul va rămâne în arest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Noroc uriaș pentru Vasile, după ce încercat să batjocorească două tinere, în Sicilia