Veveriţe violente terorizează un cartier și atacă localnicii: "A fost ca un meci într-o cuşcă de MMA''

De Andreea Anghel.
Publicat: 03.01.2021, 10:26.
Actualizat: 03.01.2021, 10:37

Numeroase persoane din New York, SUA, sunt speriate, după ce una sau mai multe veveriţe extrem de violente au terorizat un cartier și au muşcat localnicii. Anumiţi oameni se tem acum să mai iasă din casele aflate în zona unde au avut loc atacurile.

Incidentele au avut loc în Queens, New York

Mai multe veveriţe furioase și extrem de violente terorizează un cartier și mușcă localnicii, în SUA

Imagine ilustrativă via Profimedia Images

Mai multe veveriţe furioase și extrem de violente terorizează un cartier și mușcă localnicii. Incidentele au avut loc în Queens, New York. Se pare că unii oameni chiar se tem să îşi părăsească casele, după o serie de atacuri în zona respectivă.

Una dintre victime și-a dezvăluit rănile cauzate de mușcăturile repetate, care încă se vindecă după asaltul șocant, notează dailystar.co.uk.

''Auzi că cineva a fost mușcat de o veveriță, ești ceva de genul: Bine, care e treaba? Dar asta a fost ca un meci într-o cuşcă de MMA. Și am pierdut!'', susţine femeia care a fost atacată.

Victima a fost vaccinată împotriva rabiei, ca măsură de precauție, după atacul violent care a avut loc înaintea Crăciunului.

Localnicii au fost puşi în gardă

Speriată de ce i s-a întâmplat, victima a încercat să-și avertizeze vecinii, dar a recunoscut că sunt puţine lucruri care se pot face atunci când aceste mici creaturi decid să aibă un astfel de comportament total neaşteptat.

O altă persoană susţine că veveriţele au devenit extrem de violente şi că l-au urmărit pe soţul ei de vreo două ori, în timp ce acesta se deplasa pe drum.

"Practic, s-a apucat de punga de plastic pe care o aveam şi a încercat să-mi urce pe picior. Am putut să o dau jos. A fost prima dată. A doua oară a fost când am încercat să intru în casă'', a declarat soţul.

Cel puțin alte trei persoane din zonă au raportat că au fost atacate de o veveriță, dar nu este clar 100% dacă făptuitorul este același pentru toate incidentele sau dacă este vorba, aşa cum se suspectează, de mai multe animale.

Departamentul Sănătății din New York a spus că este puțin probabil ca veverița sau veverițele să aibă rabie, dar totuşi nu exclud nici această variantă.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.