Antena Meniu Search
x

Foto O femeie a fost arestată, după ce poliţiştii i-au găsit în casă 26 de pisici, şase câini, două veveriţe şi o bufniţă

Cruzime împotriva animalelor. De acest lucru a fost acuzată o femeie din Connecticut, SUA, după ce poliţiştii au găsit în casa ei nu mai puţin de 26 de pisici, şase câini, două veverițe și o bufniță. În urma percheziţiei, oamenii legii au descoperit că trei dintre animale deja decedaseră.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 18.12.2020, 11:30

Femeia a fost acuzată de cruzime împotriva animalelor
Femeia avea în casă 26 de pisici, şase câini, două veveriţe şi o bufniţă - Hamden Police Department
  • O femeie din SUA a fost acuzată de cruzime împotriva animalelor, după ce poliţiştii au găsit în casa ei zeci de animale
  • Trei dintre acestea erau deja decedate

O femeie din Connecticut, SUA, a fost acuzată de cruzime împotriva animalelor. Se pare că atunci când oamenii legii au venit să percheziţioneze casa acesteia, au găsit zeci de animale înăuntru. Trei dintre acestea decedaseră.  

Donna Scirocco, în vârstă de 59 de ani, a fost arestată și are pe numele său şapte capete de acuzare pentru cruzime față de animalele pe care le ţinea în casă. 

Membrii Diviziei de control al animalelor din statul Connecticut au executat mandatul asupra locuinței în urma unei ample anchete.

''La intrarea în reședință, ofițerii de control al animalelor au fost întâmpinați de doi șobolani mari'', se arată într-un comunicat de presă, în urma controlului efectuat de autorităţile locale. 

Zeci de animale, condiţii insalubre

Autorităţile au fost cu adevărat surprinse în momentul în care au realizat în ce condiţii insalubre trăiesc atât animalele, cât şi femeia. 

''După efectuarea unei percheziții amănunțite și cuprinzătoare, ofițerii au confiscat 26 de pisici, şase câini, două veverițe în cuști și o bufniță. Unul dintre câini era lipsit de viață. În plus, ofițerii au găsit trei animale decedate'', notează oficialii. 

Animalele luate de la fața locului au fost transportate la veterinar, pentru a primi îngrijiri şi tratament de specialitate. Toate au fost vaccinate şi deparazitate. 

Se pare că locuința a fost considerată ''nelocuibilă'' de către oficialii districtului de sănătate, potrivit dailymail.co.uk.

Cauţiunea femeii se ridică la suma de 5.000 de dolari. Aceasta se va prezenta în faţa judecătorului, pentru a da socoteală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » O femeie a fost arestată, după ce poliţiştii i-au găsit în casă 26 de pisici, şase câini, două veveriţe şi o bufniţă