Antena Meniu Search
x

Ce truc folosesc japonezele pentru a avea tenul de porţelan. Este foarte simplu!

Japonezele sunt celebre pentru tenul lor impecabil, însă - de cele mai multe ori - folosesc cele mai simple trucuri pentru a-l obţine. Iar japonezele au realizat că nimic nu face mai bine pielii decât să fie spălată cu apă minerală.

Vezi și

Japonezele sunt celebre pentru tenul lor impecabil, însă - de cele mai multe ori - folosesc cele mai simple trucuri pentru a-l obţine. Iar japonezele au realizat că nimic nu face mai bine pielii decât să fie spălată cu apă minerală. Nu trebuie să fie una specială, provenită din cine ştie ce izvoare aflate la un cap de lume. Trebuie să fie doar de o calitate bună. 

Apa minerală ar avea o mulţime de beneficii ascunse pentru ten. O spun femeile din Japonia, care sunt fidele acestei metode de curăţare a tenului. Bulele deblochează porii şi curăţă pielea în profunzime.

Astfel, împiedică formarea coşurilor. Un alt avantaj, ar fi că apa carbogazoază îmbunătăţeşte circulaţia sângelui. În plus, are acelaşi PH ca pielea, aşa că atunci când intră în contact cu tenul nu provoacă iritaţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Ce truc folosesc japonezele pentru a avea tenul de porţelan. Este foarte simplu!