Antena Meniu Search
x

Vicepreşedintele Camerei Lorzilor, surprins alături de câteva prostituate

E scandal uriaş în Marea Britanie, unde vicepreşedintele Camerei Lorzilor a apărut în ipostaze mai mult decât jenante alături de câteva prostituate

Vezi și

E scandal uriaş în Marea Britanie, unde vicepreşedintele Camerei Lorzilor a apărut în ipostaze mai mult decât jenante alături de câteva prostituate

Imagini filmate cu camera ascunsă arată cum politicianul se droghează şi face comentarii scandaloase despre alţi lideri politici. Acum el ar putea deveni subiectul unei premiere.

John Sewel ar putea deveni primul lord exclus din parlament, după ce un cotidian britanic a publicat o înregistrare cu el în care se droga alături de două prostituate. Într-una din capturile video apare şi un cec de 200 de lire pe care se presupune că baronul îl pregăteşte pentru damele de companie. În plus, imaginile defăimătoare îl arată pe fostul lord purtând un sutien roşu.

John Sewel a fost forţat de împrejurări să îşi dea demisia din funcţia de vicepreşedinte al Camerei Lorzilor. Baroneasa Frances D'Souz, actualul preşedinte al Camerei Lorzilor, a declarat pentru presa străină că ia în considerare însă şi posibilitatea excluderii lui din parlament. Bărbatul, în vârstă de 69 de ani, a fost subsecretar de stat în guvernul Tony Blair. Baronul a fost căsătorit de trei ori şi are doi copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Vicepreşedintele Camerei Lorzilor, surprins alături de câteva prostituate