Antena Meniu Search
x

Român dispărut de o lună după ce a plecat spre Austria. „Virgil a plecat la muncă, dar la ce muncă...nu știe nimeni”

Un român a dispărut fără urmă de o lună de zile după ce a plecat din Cehia, unde a lucrat în ultimii cinci ani, pentru a merge în Austria împreună cu un prieten.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 21.09.2020, 08:38

Virgil Emanuel Badea a dispărut de o lună după ce a plecat spre Austria
Virgil Emanuel Badea a dispărut de o lună după ce a plecat spre Austria - stiridiaspora.ro/Facebook
  • Virgil Emanuel Badea a plecat în august din Cehia, unde locuia de cinci ani, pentru a munci în Austria.
  • Românul a plecat cu mașina personală, însoțit de un prieten.

Virgil Emanuel Badea s-a hotărât la jumătatea lunii august să meargă în Austria, pentru a munci pentru o scurtă perioadă de timp, alături de un alt prieten. Numai că din 20 august, nimeni nu mai știe nimic de el, iar informațiile care au ajuns la familia bărbatului sunt care mai de care mai ciudate și contradictorii.

„Unul dintre amicii săi mi-a zis că ar fi auzit că e plecat în concediu, dar nu a zis unde, altul că e plecat în Austria la muncă, dar la ce muncă... nu știe nimeni. Altul mi-a zis că ar fi auzit că e arestat în Italia, dar a zis că a auzit și el pe la alții. Acum am primit alte informații, că în Austria a ajuns într-adevăr cu mașina lui personală și prietenul lui, dar acolo ei au primit o altă mașină cu numere de Franța. Asta îmi pare mie puțin dubios!“, a povestit pentru stiridiaspora.ro Marius, fratele lui Virgil.

Familia tânărului spune că a luat legătura și cu Poliția Română, care i-ar fi comunicat că se vor face verificări, apoi îl vor da în urmărire.

„Dacă ați auzit ceva știri pe la televizor, în presă locală etc legate de fratele meu, Badea Virgil Emanuel, vă rog să îmi dați de știre. Pe 20 august când a luat prima dată legătura cu prietenă lui din Cehia era undeva în Slovenia. Va rog din suflet să mă ajutați! Orice informație, de orice gen, poate fi un indiciu despre unde se află el!“, este apelul disperat al rudelor lui.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Român dispărut de o lună după ce a plecat spre Austria. „Virgil a plecat la muncă, dar la ce muncă...nu știe nimeni”