Antena Meniu Search
x

Vişinel Bălan, orfanul care a cucerit Marea Britanie

Povestea unui orfan român este subiect de primă pagină în Marea Britanie.Vişinel Bălan are acum 27 de ani, este licenţiat în drept şi teatru şi a început un master în psihologie la Universitatea din Bucureşti

Vezi și

Povestea unui orfan român este subiect de primă pagină în Marea Britanie.Vişinel Bălan are acum 27 de ani, este licenţiat în drept şi teatru şi a început un master în psihologie la Universitatea din Bucureşti.

Succesul lui se datorează însă numai ambiţiei de care a dat dovadă încă de mic copil. Al treisprezecelea copil al unei familii sărace din Bacău, Vişinel a fost abandonat la două luni. La 11 ani, soarta a făcut să îşi cunoască doi dintre fraţi, care au ajuns din întâmplare la acelaşi centru de plasament ca el. Acum, orfanul plimbat dintr-un centru de plasament în altul este un om împlinit, după cum notează şi reporterii The Guardian, are casă şi maşină şi a ocupat mai multe funcţii importante. Cel mai mândru este însă de un ONG pe care l-a înfiinţat anul trecut, care ajută copiii instituţionalizaţi din România. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Vişinel Bălan, orfanul care a cucerit Marea Britanie