Antena Meniu Search
x

Vitali Kliciko, despre masacrul din Bucha: Sunt scene de groază, dar asta e realitatea. Agresorul trebuie să plătească

Vitali Kliciko, primarul Kievului, a comparat uciderile civililor din Irpin şi Bucea, în apropierea capitalei ucrainene, cu scene desprinse dintr-un film de groază. ”Ce vedem acum în Irpin şi Bucea sunt scene de groază, iar agresorul trebuie să plătească pentru asta. Să plătească un preţ mare pentru viaţa a mii de ucraineni”, a mai precizat oficialul ucrainean, potrivit BBC.

de Redactia Observator

la 04.04.2022, 15:21

Vitali Kliciko, primarul Kievului
Vitali Kliciko, primarul Kievului - Profimedia Images

”Lucrurile pe care le vedem acum în Irpin şi Bucha – sunt scene de groază. Din păcate, nu sunt desprinse din filme”, a spus Klicko, potrivit EVN, relatează BBC.

”Aceasta este realitatea. Este o realitate îngrozitoare când vedem civili cu mâinile legate la spate, a continuat el.

”Nu înţeleg nicio persoană care ar putea face asta. Dar sunt convins că aceleaşi scene sunt numeroase în multe alte oraşe ucrainene”, a mai spus el.

Agresorul trebuie să plătească pentru asta. Să plătească un preţ mare pentru viaţa a mii de ucraineni”, a subliniat oficialul ucrainean. ”Nu vom ierta ce au făcut oraşelor noastre şi locuitorilor noştri”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi asigurare obligatorie a locuinţei?
Observator » Stiri externe » Vitali Kliciko, despre masacrul din Bucha: Sunt scene de groază, dar asta e realitatea. Agresorul trebuie să plătească