Antena Meniu Search
x

Vladimir Putin acuzat că purta în secret vestă antiglonţ în timpul mesajului de Anul Nou. Reacţia Kremlinului

Kremlinul a catalogat drept „adevărate prostii” afirmațiile lansate pe Twitter conform cărora președintele Vladimir Putin a folosit imagini vechi în mesajul său tradițional de Anul Nou de vinerea trecută și că purta în secret o vestă antiglonț în timpul filmării.

de Redactia Observator

la 05.01.2022, 12:35

Putin acuzat că purta vestă antiglonţ în timpul mesajului de Anul Nou. Reacţia Kremlinului
Putin acuzat că purta vestă antiglonţ în timpul mesajului de Anul Nou. Reacţia Kremlinului - Profimedia

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a spus pentru Daily Storm că "este o prostie completă”, sugerând că cei care au lansat afirmațiile pe Twitter au băut de sărbători.

Discursul anual de sfârșit de an al lui Vladimir Putin a fost difuzat la televiziunea națională rusă pe 31 decembrie, cu puțin timp înainte de miezul nopții, așa cum este tradiția. În videoclip de șase minute, Putin a apărut în aer liber, în fața Kremlinului și Catedralei din Piața Roșie din Moscova. 

Mai mulți utilizatori de Twitter vorbitori de limbă rusă au comentat pe Twitter despre haina purtată liderul rus, sugerând că era prea umflată și că Putin ar fi avut o vestă anti-glonț pe dedesubt. O altă persoană a sugerat că videoclipul avea pe fundal un cadru de din 2020 cu Kremlinul și catedrala. 

Ce le-a transmis Putin rușilor în mesajul de Anul Nou

Pe acelaşi subiect

Putin le-a transmis rușilor în timpul discursului de vinerea trecută că a apărat ''în mod ferm'' interesele țării în 2021. ''Am apărat în mod ferm şi constant interesele noastre naţionale, securitatea ţării noastre şi a cetăţenilor noştri'', a declarat Putin.

Preşedintele rus s-a referit şi la criza sanitară legată de COVID-19, Rusia fiind una dintre ţările cel mai grav afectate din lume. ''Această boală perfidă a costat zeci de mii de vieţi. Aş dori să transmit sincerele mele condoleanţe tuturor celor care şi-au pierdut rude şi persoane apropiate'', a spus preşedintele rus.

''Ne-am confruntat cu provocări colosale, dar am învăţat să trăim în aceste condiţii dure şi să facem faţă unor sarcini dificile'', a adăugat el. Îmbunătăţirea standardelor de viaţă este cea mai importantă sarcină, iar aceasta va face ''Rusia chiar mai puternică'', a mai susținut Putin.

În final, preşedintele rus a lansat un apel către conaţionalii săi, cărora li s-a adresat cu formula ''dragi prieteni'', pentru a valorifica împreună ''schimbările viitoare pozitive''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Vladimir Putin acuzat că purta în secret vestă antiglonţ în timpul mesajului de Anul Nou. Reacţia Kremlinului